1345
1363

تا حالا به سفر سویس فکر کردی ؟

اگه دوست داری به ژنو تو سویس سفر کنی   

حتما به اینجا سر بزن

1350

هسته هاشو بگیر وزن کن دوبرابرش شکر بریز بذار یخچال که آب بندازه ۲۴ ساعت بعد بذار بجوشه تا شکرش کاملا حل بشه. مرتب کف صورتی رنگشو بگیر. ۲۰ دقیقه بعد از حل شکر خاموش کن. اگه کفشو کامل بگیری و زیاد هم نجوشونی و آلبالوت رسمی باشه خیلی خوشرنگ میشه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

ببین من تو اینترنت خوندم ک پودر ژله البالو یه قاشق بریزی خوشرنگ میشه امتحان نکردم خودم حالا خودتم یه سرچ بکن فقط نجوشونی زیاد شربتت مزه جوشوندگی میگیره

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫
1226
این پیام بازرگانی انقدر تبلیغ هسته گیر البالو کرد  ملت هوس شربت البالو کردن دوستان خودمو میگم ...

به نظرم سختتره

دونه دونه البالو باید بذاری دستگاه 

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
هسته هاشو بگیر وزن کن دوبرابرش شکر بریز بذار یخچال که آب بندازه ۲۴ ساعت بعد بذار بجوشه تا شکرش کاملا ...

مرسی گلم 

مامانم با دست هسته در میاورد؛میپاشید به همع جا😄

با نی امتحان میکنم

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
1364
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1359
29
1365
1297
1349
1366
پربازدیدترین تاپیک های امروز
1340
224
1356
داغ ترین های تاپیک های امروز