چهار پنج تا پیاز درشت و خورد کن بعد ادویه هایی مثل زرد چوبه فلفل سیاه پودر زنجبیل پودر تخم گشنیز پودر پاپریکا رو به پیازا اضافه کن مخلوط کن پیازای ادویه ای رو بزار کف ماهیتابه درشو بزار یه ساعت یه بار زیرو روشون کن وقتی دیدی مرغت یکم پخت ابلیمورو بهش اضافه کن راستی میتونی همراه با روغنش کمی کره هم بهش اضافه کنی واسه بهتر شدنش چندتا الوهم بنداز وقتی دیدی اب پیازا کشیده شد زعفرونو بهش اضافه کن بزار سرخ شه اگه میخوای سس داشته باشه همون اوایل وقتی رنگ مرغفت عوض شد بهش اب اضافه کن یه ربع بیست دیقه بپزه بعد ربو جدا سرخ کن بهش اضافه کن بزار غلیظ شه
راجب سالادتم میتونی سالاد فصل یا سالاد کاهویی چیزی درست کنی همراه ماست خیار ماست و بادمجونو ماست موسیر به عنوان دسرم یا میشه کرم کرامل درست کرد یا ژله رولی و ژله میان تهی