ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
ما برای دریت کردن سیر ترشی. سرکه ی قرمز و با رب انار قاطی میکنم سیرها رو اون پوست بیرونیشو میگیرم میریزم تو سرکه ها و درسو محکم میبندم و میزارم تا برسه. الان هم دو ساله سیر ترشی گذاشتم هنوز بهشون دست نزدم. ولی پال چهار سال پیش عالی شدن
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سیر تازه رو پوستشو بگیر یه پوستش.تمیزش کن در واقع آشغال اضافشو بگیر.بعد بریز تو شیشه ترشی .آب اصلا نخوره ها.سرکه بریز توش.نمکم با سرکه قبلش قاطی کن.کمی هم شیره بریز.درشو ببند.سال دیگه آماده است.اگه میخوای زود بشه پوستشو بگیر بدون پوست چند ماهه شده.