2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456

ما برای دریت کردن سیر ترشی. سرکه ی قرمز و با رب انار قاطی میکنم سیرها رو اون پوست بیرونیشو میگیرم میریزم تو سرکه ها و درسو محکم میبندم و میزارم تا برسه. الان هم دو ساله سیر ترشی گذاشتم هنوز بهشون دست نزدم. ولی پال چهار سال پیش عالی شدن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
2714

سیرهاارو‌پوست بکن بزار تو ی قابلمه اب و سرکه بریز روشون تا ی جوش بیان مقدار سرکه باید بیشتر باشه

بعد دربیار بریز تو ابکش تت خشک بشن

بعد ی شیشه تمیز بردار بریز تو‌شیشه سرکه هم بریز روش

شیره هم اگ دوس داشتی ی مقدار اضافه کن

شیره انگور

سیر تازه رو پوستشو بگیر یه پوستش.تمیزش کن در واقع آشغال اضافشو بگیر.بعد بریز تو شیشه ترشی .آب اصلا نخوره ها.سرکه بریز توش.نمکم با سرکه قبلش قاطی کن.کمی هم شیره بریز.درشو ببند.سال دیگه آماده است.اگه میخوای زود بشه پوستشو بگیر بدون پوست چند ماهه شده.

سیرا رو یه کم بخار پز کن ..ک نرم بشن..بعد ک خنک شدبریز تو شیشه ..سرکه و شیره بریز روش و درشو ببند بزار بمونه ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687