2726


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

البالوها هسته شو جدا کن لابه لاش شکر بریز یه شب تا صبح تو یخچال بزار فرداش ۲یا ۳ لیوان اب بریز روش بزار بپزه بعد موقع پخت کف روش رو بگیر بعد از سرد شدن از صافی رد کن

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

عزیزم من واسه ۳ کیلو البالو یکی ونصفی پارچ اب ریختم البالو ها جوشید رنگ پس داد باید رنگ البالو ها که قهوهای شد و اب البالو قرمز رنگ خون صاف کن بعد دوباره بذار رو گاز اب البالو هارو اگه البالو ها ترشه همون ۲کیلو و نیم شکر کافیه با اب البالو ها مخلوط کن بذار رو گاز به غلظت ک رسید خاموش کن خیلی نباید بجوشه برای این که بفهمی موقع خاموش کردنشه یکم بریز توی ی لیوان یکم اب قاطی کن بچش 

کاربر قدیمی ام رمز عبورمو فراموش کردم

البته یکی همین جا یه روش بمن گفت که تا یک سال بیشتر نه شربت و نه مربا خراب نمیشه پست بعدبرات کپی میکنم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

هسته رو میگیرم میریزم تو یه ظرف به همون مقدار البالو شکر میپاشم بینشون میزارم یک روز داخل یخچال روز بعد میزارم ۲۰ دقیقه بجوشه مجدد میزارم داخل یخچال فرداش مجدد به ازای هر یک کیلو البالو یه قاشق ابلیمو میریزم بعد میزارم ۲۰ دقیقه بجوشه کف روی مربا رو هم برمیدارم قشنگ اب میندازه البالوها بعد ابش و برمیدارم واسه شربت میریزم تو شیشه البالوهاشم میریزم تو شیشه بعد روش اب میریزم چون مربا باید بیشتر خود البالو باشه نه ابش فقط به اندازه ای که خشک نباشه اب میریزم این روش خیلی خوش طعم میشه میتونی داخل یخچال تا دو سال نگهداری نه شکرک میزنه نه کپک و حالت شیشه ای در میاد مربا و شربت اینم روش استانداردش هست خواهرم مربیه فنی و حرفه ایه اشپزیهسته رو میگیرم میریزم تو یه ظرف به همون مقدار البالو شکر میپاشم بینشون میزارم یک رکز داخل یخچال رکز بعد میزارم ۲۰ دقیقه بجوشه مجدد میزارم داخل یخچال فرداش مجدد به ازای هر یک کیلو البالو یه قاشق ابلیمو میریزم بعد میزارم ۲۰ دقیقه بجوشه کف روی مربا رو هم برمیدارم قشنگ اب میندازه البالوها بعد ابش و برمیدارم واسه شربت میریزم تو شیشه البالوهاشم میریزم تو شیشه بعد روش اب میریزم چون مربا باید بیشتر خود البالو باشه نه ابش فقط به اندازه ای که خشک نباشه اب میریزم این روش خیلی خوش طعم میشه میتونی داخل یخچال تا دو سال نگهداری نه شکرک میزنه نه کپک و حالت شیشه ای در میاد مربا و شربت اینم روش استانداردش هست خواهرم مربیه فنی و حرفه ایه اشپزیهسته رو میگیرم میریزم تو یه ظرف به همون مقدار البالو شکر میپاشم بینشون میزارم یک رکز داخل یخچال رکز بعد میزارم ۲۰ دقیقه بجوشه مجدد میزارم داخل یخچال فرداش مجدد به ازای هر یک کیلو البالو یه قاشق ابلیمو میریزم بعد میزارم ۲۰ دقیقه بجوشه کف روی مربا رو هم برمیدارم قشنگ اب میندازه البالوها بعد ابش و برمیدارم واسه شربت میریزم تو شیشه البالوهاشم میریزم تو شیشه بعد روش اب میریزم چون مربا باید بیشتر خود البالو باشه نه ابش فقط به اندازه ای که خشک نباشه اب میریزم این روش خیلی خوش طعم میشه میتونی داخل یخچال تا دو سال نگهداری نه شکرک میزنه نه کپک و حالت شیشه ای در میاد مربا و شربت اینم روش استانداردش هست خواهرم مربیه فنی و حرفه ایه اشپزی

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز