2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738

مامانم اینجوری درست کرد برام خیلی خوشرنگ شده

اول هسته هاشو جدا کرد گذاشت البالوها بیست الی نیم ساعت بجوشن بعد جوشیدن تو یه صافی ریخت با یه کفگیر حسابی فشار داد (با تفاله ها که لواشک درست کرد) .باقی رو هم دوباره ریخت تو قابلمه یکم اب ریخت و به ازای هرکیلو البالو یک کیلو شکر ریختو وقتی غلیظ شد خاموشش کرد

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

یه روز قبل درست کردنتم با شکر هم بزن با قابلمه بزار یخچال فردا از صبح بزار رو گاز اب هم اصلا نریز بزار بجوشه کف کنه بعد که کف کرد کم کن آروم بجوشه بعضی موقعاهم هم بزن شکرش باز بشه اگه البالوشو خواستی نگه داری مثل مرباش استفاده کن.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

شوهر....

332_bahar | 28 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز