2726
مرغ رو با کمی کره و روغن و زعفرون سرخ میکنم تا طلایی و خوشرنگ بشه بعد یه پیاز درشت رو رنده میکنم و ت ...


بالاخره بيدات كردم كجايي خانم كم پيدا😍😍😍

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
سلام خوبین شما تو تاپیک فسقلمسقل بودین نه؟ببخشید انقدر دوستان زیادن همه رو باهم قاطی میکنم^_^ من هس ...


من نيلووم آره تاپيك فسقل😢😢😢منو يادت رفت😩😩😩

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
عزیزم...شما ابغوره و پودر سیر ک کنار دستت باشه همه غذاهات خوشمززه میشه فقط نباید احتیاط کنی همیشه غذ ...

از همین میترسم که ادویش یا آبلیمو اینا زیاد بشه

.....
نه چجوریه؟

مرغ یک عدد 

سس مایونز 3ق غ 

3لیوان اب 

یک پیاز بزرگ 

سیر 3حبه 

زعفران به میزان لازم 

زغال چند تیکه 

مرغ های تیکه شده را سرخ میکنیم کنار می زاریم، پیاز داغ گرفته و سیر را در پیاز داغ خرد کرده و سرخ میکنیم و نمک و ادویه و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم 

سس مایونز را با آب خوب مخلوط کرده تا یکدست شود یک قاشق زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و این مواد را به پیاز اضافه کرده و روی مرغ می ریزیم 

وقتی جوش آمد شعله را کم کرده یک ساعت تا یک ساعت و ربع با شعله ی کم بجوشد 

زغال روی شعله گذاشته تا داغ شود زغال ها را در ظرفی معدنی  گذاشته و روی مرغ می گذاریم و روغن روی زغال می ریزیم تا زغال دود کند و به سرعت در قابلمه را می بندیم و پنج تا شیش دقیقه بعد مرغ دودی اماده است 

تو که رفتی از آن روز به بعد نه کسی می آید و نه حتی نفسی می آید
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز