مرغ یک عدد
سس مایونز 3ق غ
3لیوان اب
یک پیاز بزرگ
سیر 3حبه
زعفران به میزان لازم
زغال چند تیکه
مرغ های تیکه شده را سرخ میکنیم کنار می زاریم، پیاز داغ گرفته و سیر را در پیاز داغ خرد کرده و سرخ میکنیم و نمک و ادویه و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم
سس مایونز را با آب خوب مخلوط کرده تا یکدست شود یک قاشق زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و این مواد را به پیاز اضافه کرده و روی مرغ می ریزیم
وقتی جوش آمد شعله را کم کرده یک ساعت تا یک ساعت و ربع با شعله ی کم بجوشد
زغال روی شعله گذاشته تا داغ شود زغال ها را در ظرفی معدنی گذاشته و روی مرغ می گذاریم و روغن روی زغال می ریزیم تا زغال دود کند و به سرعت در قابلمه را می بندیم و پنج تا شیش دقیقه بعد مرغ دودی اماده است