پیاز رو تفت بده زردچوبه بزن تفت بده فلفل سیاه بزن تفت بده بعد مرغ ها رو بچین تفت بده یه کم اب بریز یه تیکه هویج یا کرفس بنداز تو قابلمه
بعد از اینکه پخت میتونی مرغ ها رو دربیاری سرخشون کنی میتونی هم این کار رو نکنی
برای سسش هم اگه با رب میخوای سس درست کنی ، پیاز داغ درست کن طلایی که شد زردچوبه بزن تفت بده بعد رب رو تفت بده یه کم اب قوره یا اب لیمو بزن و زعفرون و یه کم کره اضافه کن یه ذره قل که زد مرغها رو بچین تو سس یه کم با هم رو حرارت بمونن که به خورد هم برن
اگه سس با رب نیست با زعفرون و لیمو و کره و پیاز داغ سس درست کن و به مرغت اضافه کن
مرغت رو از جای خوب بخر ، خوب هم بشور که خون نداشته باشه