1345
1341

هسته البالو رو بگیر یکو نیم برابر یا دوبرابر شکر بریز ۲۴ساعت بدا یخچال اب بندازه بعد بجوشون 

بعد ۵-۱۰مین 

یمقدار از ابشو ور دار برا شربت بقیشم بذا برا مربا بمونه 

سحر اضافه کن به فهم آسمانم 

تا حالا به سفر سویس فکر کردی ؟

اگه دوست داری به ژنو تو سویس سفر کنی   

حتما به اینجا سر بزن

1279

آلبالو رو دونش و دربیار برابر وزنش شکر بریز روش بزار بمونه تا آب بندازه

بعد بزار بجوشه و کف رو قابلمه رو هم بگیر یکم که غُل زد و شربتش غلیظ شد خاموش کن و شربت و از آلبالوها جدا کن

لطفا لایک نکنید🙏🙏🙏🙏
1307
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1344
1330
1305
1298
1297
29
1255
1294
1295
1340
224
1347