2737
2734
فلافل که اصلا تخم مرغ نداره  حتما باید پودر انبه داشته باشه که مثل بیرون باشه  بکینگ پود ...

پودر انبه از کجا باید گرفت؟

داخل موادش میریزن؟

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
اول نخود رو یه شبانه روز باید خیس کنی نفخشو بگیره،،،،بعد با کمی پباز،،،سیر،،،نون،،،ادویه،،،نمک،،،فلف ...

تنکیو...😘

تو سایت میبینم،یکی سیب زمینی میریزه، یکی ماش و بادمجون و....میریزه...سر در نیوردم من ...مجبور شدم دیگه تاپیک بزنم


حالا جیغ بکش😜

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلافل که اصلا تخم مرغ نداره  حتما باید پودر انبه داشته باشه که مثل بیرون باشه  بکینگ پود ...

پودر انبه چیکارش میکنه؟

طعم میده یا....؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
2731
فلافل که اصلا تخم مرغ نداره  حتما باید پودر انبه داشته باشه که مثل بیرون باشه  بکینگ پود ...

پودر سوخاری میزنیم ما😬

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رونالدو با اون عظمت زن سبزه گرفته حالا تو هی بگو زن باید سفید باشه😒
[QUOTE=97161714]پودر انبه از کجا باید گرفت؟ داخل موادش میریزن؟[/QUO بله از عطاری داخل موادش

چقدر باید ریخت؟

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
2738
اول نخود رو یه شبانه روز باید خیس کنی نفخشو بگیره،،،،بعد با کمی پباز،،،سیر،،،نون،،،ادویه،،،نمک،،،فلف ...

تو عکس، اون چیه تو ظرف بالا؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

نخود ۲۴ساعت میزاری خیس میخوره و مرتب ابشو عوض،میکنی ک نفخش بگیره.بعد چرخش میکنی دوتا پیازم همراش چرخ میکنی ی سیب زمینی کوچولو و دوحبه سیر رنده میکنی داخلش.سبزی و مقداری خمیر داخل نون باگت رو میریزی توش .ادویه فلافل و بکینگ پودر ک پف کنه میریزی و خوب همش میزنی .دیگ اماده سرخ شدنه 


من همیشه بااین دستور درست میکنم عالی میشه

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
اخ اخ تاپیک مفیدیه تا اینجا هستیم اسی عزیز اجازه میدی از جنوبی ها بپرسیم قلیه ماهی یا میگو رو چجوری ...

اول ي سر پياز رو نگيني خرد كن بزار رو بار بعد سبزي ماهي كه شامل گشنيز ميشه رو نيم كيلو يا كمتر خورد ميكني پيازات كه سرخ شدن سبزيارو اضاف ميكني و سرخش ميكنيكه بوي سبزي كاملا در بياد حين سرخ كردن سير و ادويه و فلفل و زردچوبه رو ميزاري تو هاونگ و ميكوبي خوب كه له شد به سبزيا اضاف ميكني تفتش ميدي بوي سير كه در اومد ي مقدار اب ميريزي روش درش هم ميبيندي كه قل بخوره از اونور تمر سياه رو با اب گرم مخلوط ميكني به اندازه ربع كيلو كمتر وقتي مخلوط كردي و هسته هاشو در اوردي از صافي كه ردش كردي ابشو نگه دار همون حين كه ديگت قل خورد ماهي يا ميگو اضاف ميكني به خورشتت بعدش تمرت رو هم اضاف ميكني كه رنگ سياه بگيره همش ميزني بزار جا بيوفته در ضمن نمك هم يادت نره بريزي  

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز