نگینمم مدیر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 عنوان ماشالا هیچکس انلاین نیست تا الان برای اولین بار بچم بیدار بود | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 44 پست تا الان بیدار بود شب نیم ساعت بیرون بودیم خوابش برد ساعت دهونیم دیگه نخوابید تا الان قراره تازه با مادرشوهرمینا بریم امام زاده داوود اما دلم نیست خیلی اذیت میکنه همش باید دنبالش باشم دوست دارم برم اما میدونماز چشمم میاره 1398/04/21 | 02:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_سبحان عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 294 وای خیلی سخته خدا ب دادت برسه خیلی سخته اگه صبحا بیشتربخوابم شوهرم دعوامیکنه چرااینقد میخوابی درک نمیکنن این مردا
مامی_سبحان عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 294 مثه من تا ٢ بيداره بابامو مياره جلو چشمم تا بخابه چندوقتشه مال من پنج ماهشه
dr_mahgol عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 5122 بله اولا مو میکشید و گریه میکرد الان ساکت بازی میکنه از یازده و نیم چراغ خاموش بود تا نیم ساعت پی ... ساكت بازى كنه كه مشكلى نيس شما نرده هاى تختشو بكشيد بگيريد بخوابيد
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 خیلی سخته اگه صبحا بیشتربخوابم شوهرم دعوامیکنه چرااینقد میخوابی درک نمیکنن این مردا بخدا همینجوریه یبار خودشونو شب بیدار نگه داریم میفهمن ک چه غذابیه بچه من ک 7 بیداره😥😥😥😥
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 ساكت بازى كنه كه مشكلى نيس شما نرده هاى تختشو بكشيد بگيريد بخوابيد کاش یکجا میموند مشکل همون شلوغ بودنشه یبار ولش کردم توخونه دیدم اشپزخونه شده یکی بازردچوبه
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 من تحمل بى خوابى ندارم😫 منم اما چکار میشه کرد الان انقده سرم درد میکنه ک تازه گشنمم شده نون ماست میخورم
dr_mahgol عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 5122 کاش یکجا میموند مشکل همون شلوغ بودنشه یبار ولش کردم توخونه دیدم اشپزخونه شده یکی بازردچوبه واى خدا چقد دردسر دارن😕 من فعلا طاقتشو ندارم، انشاالله زودتر بزرگ ميشه كمتر اذيت ميكنه🙏🏻
dr_mahgol عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 5122 منم اما چکار میشه کرد الان انقده سرم درد میکنه ک تازه گشنمم شده نون ماست میخورم عزيزم😂❤️ بهشت زيرپاى مادراست
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 واى خدا چقد دردسر دارن😕 من فعلا طاقتشو ندارم، انشاالله زودتر بزرگ ميشه كمتر اذيت ميكنه🙏🏻 انشالا
آه_سرد عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 3483 ساكت بازى كنه كه مشكلى نيس شما نرده هاى تختشو بكشيد بگيريد بخوابيد تخت ندارهکل خونه در اختیارشهحتما یه خرابکاری هم میکنهمن الکی خودم رو میزنم به خواباما بعضی وقتها واقعا خوابم میبرهمامانمم همش دعوام میکنه کع این اخرش یه اتفاقی براش میوفته
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 عزيزم😂❤️ بهشت زيرپاى مادراست خخخ بخدا شک دارم گولمون زدن بااین جمله
dr_mahgol عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 5122 تخت نداره کل خونه در اختیارشه حتما یه خرابکاری هم میکنه من الکی خودم رو میزنم به خواب اما بعضی و ... اره اگه شما خوابت ببره وروجك كار خطرناك كنه خطرناكه چ ميشه كرد لااقل وسايل خطرناكو دور كن درا رو قفل😶 بامزن ولى دردسر دارن
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 چندوقتشه مال من پنج ماهشه یک سالشه ماه بعد براش اش دندونیبپز ک دندوناش راحت دربیان اذیت نشه من کسی بلد نبود درست کنه خودمم همونجور بچم پدرش درومد تا دندون دراورد اسهال استفراغ شدید کلیم وزن کم کرد
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 اره اگه شما خوابت ببره وروجك كار خطرناك كنه خطرناكه چ ميشه كرد لااقل وسايل خطرناكو دور كن درا رو قفل ... اره هرچیز خطر ناکو برداشتم ازون بابت خیالم راحته خدارو شکر
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 اره هرچیز خطر ناکو برداشتم ازون بابت خیالم راحته خدارو شکر اخه تو کمد چی میخوااای تو😫😫😫😫
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 ای خواهر من از ۲ صبح تا ۸ صبح بیداره س ماهشه وااااااااای😑😑😑😑😑😑امید وار شیم پس راستی شربت تنظیم خواب کودک هست پیشنهاد میکنم بگیرین خوابشو تنظیم میکنه برای بچه هایی ک عادتشون دیر بخوابن یا بد خوابن خوبه
مامان_پسرباهوش عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 4792 وااااااااای😑😑😑😑😑😑امید وار شیم پس راستی شربت تنظیم خواب کودک هست پیشنهاد میکنم بگیرین خوابشو تن ... عزیزم تاچه سنی میشه استفاده کرد؟؟؟
نگینمم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 837 تخت نداره کل خونه در اختیارشه حتما یه خرابکاری هم میکنه من الکی خودم رو میزنم به خواب اما بعضی و ... چیزای خطرناکتونو بردارین هیچی نمیشه هوشیار بخوابین وقتی بچتون بیداره مه همش تو خوابوبیداریم انقدرم حال میده اما تا میاد چشمم گرم شه صداش درمیاد
چغوک عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 3222 وااااااااای😑😑😑😑😑😑امید وار شیم پس راستی شربت تنظیم خواب کودک هست پیشنهاد میکنم بگیرین خوابشو تن ... تو گرفتی راضی بودی؟اسمش؟