2777
2789
عنوان

هوش بچه ی دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 11861 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونین بیشتر به خاطر اینکه نمیخوام مثل من باشه میخوام بدونم به کی برده شوهرم سر زبون داره اعتماد به ...

همیشه نخبه بودن دلیل بر باهوش بودن نیست از کجا معلوم شما هم اگه تو شرایط شوهرتون بودید نخبه نمی شدید؟ خیلیا باهوش هستند که به هزاران دلیل ادامه تحصیل نداده اند و اعتماد به نفس هم ندارند!! ضمنا تمام کسانی که به موفقیت های بالای تحصیلی رسیده اند پشتکار داشته اند، افراد تیزهوش برای رسیدن به موفقیت راهن همواری را طی میکنن و اگه زحمت زیادی نکشن به موفقیتی که در حد خودشون هست نمیرسند

بچه من 23 ماهشه کامل حرف میزنه میدوه لوگوهاشو روی هم میچینه تاحد زیادی میتونه باقاشق غذابخوره .....

حرف زدن ربطی به هوش نداره بازی هم اکتسابیه در اثر تمرین میتونه فرز بشه.هوش به سطح یادگیری و درک کودک از دنیای اطرافش گفته میشه

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن چون از صمیم قلبم بهت امید دارم و تو تنها تکیه گاه زندگی من هستی