2777
2789
عنوان

هوش بچه ی دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 11862 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول از همه اعتماد ب نفس خودت رو ببر بالا یعنی چی میترسم ب خودم بره.... حالا همسذت شریف خونده ک خونده , مگه هرکی شریف درس خونده انسان خوب و شریفی شدهههه ... تا حالا نشنیدی از نخبه های کشور دانشجوهای شریف دست به جنایت و قتل بزنن ؟؟ اینجوری نگو ان شاءالله موفق بشه و عاقبت به خیر... خودت رو دست کم نگیر مامانش انقدرخوب هست که پدرش رفته خواستگاریش... خودت رو بالا بگیرررر... به واسطه درس خوندن و رتبه و این چیزا کسی خوشبخت نمیشه خوشبخت کسیه که تواما از همه مواهب زندگیش بهترین استفاده رو بکنه....

افتخار کن که بچه شبیه خودت شه... بهش تلاش و پشتکار یاد بده به خواسته اش برسه... موفقیت اراده مینواد نه هوش

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

انیشتین تا چهارسالگی حرف نمی زد و از مدرسه دبستانش به علت اینکه میگفتن کم ذهنه اخراج شد

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
استاتر به نظرم انجام دادن بعضی کارا یا حرف زدن و.. ربطی به هوش نداره اینا اکتسابیه، مثلا بعضی نابغه ...

استعداد و هوش انواع مختلف داره بعدشم افرادي كه رتبه بالاي كنكور دارند يا المپيادها رتبه ميارند الزاما باهوش انچناني نيستن چون هيلي از رتبه هاي بالاي كنكور به شدت و در حد خودكشي  درس ميخونن تا به رتبه تك رقمي ميرسن قطعا باهوش هستن اما نخبه نيستن !!!!!!!

اونايي هم كه المپياد شركت ميكنن بازم به صورت اختصاصي سالها در همون زمينه ي خاص به صورت همه جانبه باهاشون كار ميكنن تا به اون حد ميرسن 

نخبه كسي هست كه به صورت ذاتي بتونه از هوش منطق و تحليلش استفاده كنه براي افرينش و خلق اثر جديد 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
شوهر من نخبه هست رتبه 14 کنکور دکتری و تو ی دانشکاه شریف درس خونده این چه ربطی داره به اینکه مراکز ا ...

خانوم گل اینایی که گفتی نشون میده شوهر شما ادم درس خونی هست که درس خوندن هم یه رفتار اکتسابی هست رتبه ۱۴ توی جامعه اماری محدود دکترا هم اصلا شق القمر نیست ...هزاران نفر توی دانشگاه شریف درس خوندن همسر شماهم یکی از اونهاست انقد بزرگ نکنین مسائلو..همه بپه ها با توجه به تغذیه خوب و رسیدگی دوران بارداری هوش متوسط یا متوسط به بالایی رو دارن که زیاد تفاوت ایجاد نمیکنه مهم تلاش و پشتکار بچه ها در آینده ست

One day all af my dreams will come true

اخه شوهرمن خیلی درس نخونده واسه کنکور و این ها موسیقی رو بدون کلاس یاد گرفته خیلی حرفه ای نیست اما واسه کسی که کلاس نرفته خیلی خوبه واسه این میگم باهوشه اگرنه پشتکتر هم میتونه افراد و به جاهای بالایی برسونه

بچه من 23 ماهشه کامل حرف میزنه میدوه لوگوهاشو روی هم میچینه تاحد زیادی میتونه باقاشق غذابخوره .....

پسرمنم طرزاستفاده از قاشق و چنگال رو بلده و کلید رو میدونه جاش کجاس یا محافظ برق رو میکنه تو پریز

ینی باهوشه؟

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft
خانوم گل اینایی که گفتی نشون میده شوهر شما ادم درس خونی هست که درس خوندن هم یه رفتار اکتسابی هست رتب ...

عزیزم میشه بگی تغذیه دوران بارداری و بعدش چقد رو هوش بچه تاثیر داره؟؟؟یعنی خیلی مهمه؟اگا کسی تغذیه اش اصلا خوب نبوده باشه چی؟

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...

ب نظرم شمااگر روی اعتماد به نفس خودتون و تربیت بچه و یاددادن رفتارهای درست و سازنده کار کنید خیلی تاثیرش بیشتره تا این که به فکر هوشش باشید که به پدرش بره !!!!عزیزم شما خیلی بی دلیل خودتونو کاملا در برابر همسرتون باختین 

One day all af my dreams will come true
اخه شوهرمن خیلی درس نخونده واسه کنکور و این ها موسیقی رو بدون کلاس یاد گرفته خیلی حرفه ای نیست اما و ...

به هر حال انشالله كه فرزندت در درجه اول سالم در درجه دوم صالح و درجه سوم به واسطه انسانيتش نامدار بشه بقيه ش مهم نيست 

بچه من زو خيلي ها ميگن باهوشه چون از ١٨ ماهگي تمام شعرهايي رو كه براش خونده بودم به صورت اوايي تكرار ميكرد ، از اول ٣ سالگي خودش داستان ميگه مثلا بهش ميگم يه داستان در مورد خرس قهوه اي كه گم شده بود بگو قشنگ با اون موضوع يه داستان برام ميگه اصلا هم اسمها يا مكان هاي داستان رو تا اخر فراموش يا جابجا نميكنه!!!! 

كوردي فارسي و انگليسي هم حرف ميزنه اما من اصلا تا حالا نگفتم كه اره باهوشه يا دنبال اين نبودم كه ببينم باهوش هست يا نه كسي هم ميگه ماشالله خيلي باهوشه ميگم ممنون لطف داريد بله خيلي خلاقيتش خوبه !!!!

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

ممنون بله درسته در درحه ی اول سالم باشن همه ی بچه اا هوش در برار سلامت هیچی نیست بعدم صالح و انسان باشن میدونین من بیشتر به خاطر مشکلی که با خودن دارم این سوال و پرسیدم