2777
2789
عنوان

هوش بچه ی دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 11862 بازدید | 51 پست

شوهر من نخبه هست رتبه 14 کنکور دکتری و تو ی دانشکاه شریف درس خونده این چه ربطی داره به اینکه مراکز استعاد یابی و بدونه یا اطلاعی داشته باشه؟گفتم که خودش روش هیچ وقت کار نشده و هوشش کاملا ذاتی هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رو شکر دو تا بچه های من خیلی باهوشن ،پسرم تو مدرسه جزءچهار استعداد برتر شده ،دخترم هم با اینکه سه سالشه متوجه هوشش میشم ،چون نسبت به هم شناش خیلی زود حرف میزد و کارهاش حد اقل دو سال از خودش جلوتره ،الان سه سالشه شعر میگه و من مینویسم ،بعضی وقتا کلماتی به کار میبره که برای خودم هم عجیبه ،خلاقیتشم  خیلی زیاده ،گاهی که با هم گل بازی میکنیم خیلی شکلای جالبی درست میکنه و دربارشون توضیح میده ،اما هوش زیاد خیلیم خوب نیستا ،ادما ی باهوش خیلی متکی به استعدادشون هستن و کمتر تلاش میکنن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
باهاش کار میکنین بازی میکنین  یا نه

نه اونجوری که فکر کنی زندگیمو گذاشتم پاش نه فقط خیلی شخصیت مستقلی داره از وقتی تونست قاشق دست بگیره بهش غذا ندادم خودش خورد بعضی اوقات تنها میذارم بازی کنه که بازی جدید یاد بگیره این سه کلمه ی انگلیسی هم وقتی که یاد گرفته از پدرش بود که داشت واسه مهاجرت تقویت می‌کرد یه ساعت هایی بازی میکنم یه ساعاتی هم نه خودش بازی میکنه کم تلویزیون میبینه 

الان با خوندن نظراتتون خیلی نگران شدم دختر من ۲۱ماهشه اما حرف نمیزنه یه سری کلمات میگه یه سریارو نامفهوم میگه

اعداد رو بلد نیست یعنی کوتاهی از خودمه که یادش ندادم

شخصیت های کارتونی که اصلا چون اصلا کارتون نگاه نمیکنه

ولی ورزش میکنه میرقصه میاد میبوسمون،یه چیزی بخوره آشغالشو پرت میکنه تو سطل میخوام جارو کنم سریع از دستم میگیره میخواد جارو کنه🤔

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
شوهر من نخبه هست رتبه 14 کنکور دکتری و تو ی دانشکاه شریف درس خونده این چه ربطی داره به اینکه مراکز ا ...

ربطش اینه فردی که نخبه هست و دکترا داره میدونه که سنجش هوش زیر 7 سال معتبر نیست عزیزم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نمیخوام جلو بچگی وردنش و بگیرم اصلا میخ ام فقط بدونم به باباش برده یا نه؟اخه همسرمم اصلا باهاش از بچ ...

میگن هوش بچه به مادر میره

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

استاتر به نظرم انجام دادن بعضی کارا یا حرف زدن و.. ربطی به هوش نداره اینا اکتسابیه، مثلا بعضی نابغه ها بودن که حتی از مدرسه هم اخراج شدن یا بعضی کارارو حتی درست انجام نمیدادن. 

کاش فقط اخالاقاش مثل من نشه

كلا خودت رو نابود كردي !!!! هوشش مثل تو نشه اخلاقش مثل تو نشه اعتناد به نفس مثل تو نشه جنسيتشم كه مثل تو نشده !!!!!!!!!

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
الان با خوندن نظراتتون خیلی نگران شدم دختر من ۲۱ماهشه اما حرف نمیزنه یه سری کلمات میگه یه سریارو نام ...

هربچه ای استعداد وتوانایی خودش رو داره خداروشکر که سالمه خودتم باهاش شعر بخونی وبشماری خیلی بهش کمک میشه من همیشه توخونه دارم شعر میخونم شعرای من درآوردی😅😅😅