2726

میشه طرز تهیه سوپ های خاص خودتون رو بگین😍 بنظرم حتا اگ مواد مشترک باشه اما هرکسی سوپش ی مزه ای میده 

این آخریا دیگع باید بیشتر سوپ بخورم🙊 میشه اون روش خاص خودتون رو بگین ک ی سوپ خوشمزه درست کنم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

به نام خدا

من پیاز رو تفت میدم نمک و فلفل و زردچوبه و کمی رب میزنم اب میریزم  هویج خرد شده و گوشت مرغ رو اصافه می کنم  جوش اومد جو  رو میریزم داخلش و سرش رو میذارم و گاهی میرم هم میزنم که ته نگیره و میذارم خوب بپزه تا جا بیافته  اون اواخر هم جعفری خرد شده میزنم گاهی کمی ابلیمو هم اضافه می کنم

التماس دعا
2728

جو رو با پیاز میپزم اخر سر چن حبه سیر و دو لیوان ماست و با مخلوط کن مخلوط میکنم گشنیز خرد شده میریزم حدود دو لیوان بعدا قارچ یک لیوان یدونه هویج رنده شده یکمم ذرت همه رو یکجا میریزم با شعله کم جامیوفته وای که از طعمش نگم براتون محشرهههههههه

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕

منم این مدلی سوپ درست میکنم یه هویج بزرگ رو نگینی خرد میکنی وسیب زمینی وفلفل دلمه ای کوچیک هم نگینی خرد میکنی و همه رو باگردن وبال مرغ اگه دوست داشته تفت میدی و ادویه ونمک میزنی و رب میزنی تا کاملا سرخ بشن همه مواد بعد آب میریزی و جو میریزی بعد در قابلمه رو میذاری تا مواد قشنگ بپزن وقتی مواد پختن بعد یه ساعت ونیم جعفری وگشنیز تازه میریزی و در آخرم رشته سوپ میریزی یه ذره زرشک هم میریزی خیلی خوشمزه است 😋

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
من ترکم 

ببخشید گلم معادل فارسی سولوخ ووروپ😆چیه یادم رفته ناحیه

کهیر نیست که

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

عزیزم اگ نزدیک زایمانته سوپ سنگین اصصصصصلا نخور... من یه دستور میدم بهت اجراش کن

توی قابلمه مسی یا رویی یکم روغن کنجد یا روغن زیتون بریز. یکم پیاز توش تفت بده و ادویه ی کاریم بهش اضافه کن. سیب زمینی های نگینی شده رو بریز توش همزمان اگ دوست داری سوپت شیرین باشه هویچ نکینی شده هم بریز توش..قارچ رو خلالی برش بده بریز و یکم شوید خشک هم اضافه کن. ران مرغ رو بشور بهش اضافه کن همه رو باهم تفت بده و بعدش اگ رب خونگی داری رب خونگی قد یه قاشق..اگ نداری یه گوجه رو رنده کن با فلفل سیاه کم و نمک و زردچوبه اضافه کن به موادمون...بعد ک کمی تفت دادی روش دوسه پیمونه آب بریز درشو ببند..یه ربع بعدکه یه قل خورد، جو پرک بهش اضافه کن ... روی حرارت ملایم درشو ببند بزار..یه ساعت یکونیک ساعت زمان میبره جا بیفته..سوپت وقتی جا افتاد مثه حلیم میشه اما کمی از حلیم رقیق تر و صد البته طعمش بهتر

نوش جانت عزیزم  برا منم دعا کن


خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که امام متقین باشد....که فضل تو بسیار است..
2706
ارسال نظر شما
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز