2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 58 پست
هر کی ی نظری داره من میگم خوب نیست   دخترم الان که خواهر داره خیلی بهتر از قبله

واقعا؟نمیدونم سردرگم موندم همسرم میگه یکی بسه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی نداریم من خودم دوست دارم دوتا باشن اما همسرم میگه یکی باشه همه چیز واسش فراهمه..نمیدونم چیکارکنم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا جنبه بدش چیه؟اینکه تنهایی؟تو گوشه گیر شدی؟

نه من گوشه گیر نشدم مامانم جوون بود خیلی حال میکردم اتفاقا همه نازمو میکشیدن ولی تو نوجوونیم مخصوصا دبیرستان وابستگی ب دوست پیدا کردم تا الانم اثرش رومه

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛

ار نظر من خوب نیست؛؛چون من خودم 6تا ماشاالله خواهر و 2برادریم خوب رفت وآمد داریم مهمونی میریم اونا میان دلخوشیم به همینه میگیم میخندیم تو کارای سخت کمک احوال هم هستیم اما با خاله و دایی اون طوری نیستیم ک

نه من گوشه گیر نشدم مامانم جوون بود خیلی حال میکردم اتفاقا همه نازمو میکشیدن ولی تو نوجوونیم مخصوصا ...

یعنی اگه به خودت بود دلت میخواست یه خواهر یا برادر داشته باشی؟

ار نظر من خوب نیست؛؛چون من خودم 5تا ماشاالله خواهر و 2برادریم خوب رفت وآمد داریم مهمونی میریم اونا م ...

آره خب راست میگی..ببینم چطور میتونم همسرمو راضی کنم

واقعا؟نمیدونم سردرگم موندم همسرم میگه یکی بسه

اره  به چن سال بعد فکر کنید که بزرگ بشه همیشه تنهاست  من که  دلم میسوزه 😐

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

بنظرم بدباشه ،چون خواهرزادهام هردوشون تک فرزندن همش به ماماناشون اصرارمیکنن بچه بیاره چون تنهان اگه طرف وضع مالیش خوبه دوتاباشه عالیه

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

اره  به چن سال بعد فکر کنید که بزرگ بشه همیشه تنهاست  من که  دلم میسوزه 😐

آره منم نظرم همینه..اتفاقا این ماه اقدام کرده بودیم اما نشد واس همین شوهرم دیگه کلا میگه بیخیال بشیم

آره منم نظرم همینه..اتفاقا این ماه اقدام کرده بودیم اما نشد واس همین شوهرم دیگه کلا میگه بیخیال بشیم

بچت الان چن سالشه اگه کوچیکه خوب یکم دیگه صبر کنین؟؟

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

خانوما ممنونم از نظرات خوبتون..راهنماییاتون عالی بود

هرچی خدا بخواد..پس برم تو کار شوهرم تا راضیش کنم😄

بچت الان چن سالشه اگه کوچیکه خوب یکم دیگه صبر کنین؟؟

آره کوچیکه الان 1سال و3ماهشه

خب دوس داشتم فاصله سنیشون کم باشه که اونم باردار نشدم این ماه

خیلی بده به نظرم بچه وقتی بزرگ میشه تنها میشه من خودم خانواده همسرم پر جمعیت هستن خودم داداش ۵ ساله ...

عزیزم انشاءالله خدا یه دوقلوی خوشگل و سالم بده بهت