2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 58 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم تك فرزندم از نظر امكانات خوبه ولي خب تنهاييش بدع  مثلا ديدي هيچكس مثل خاهر برادر ازم ن ...

همسرم میگه یدونه کافیه..من خودم یه خواهر و برادر دارم..خب تنهاییت با مامانت پر نمیشد؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

کسی نمیتونه جای بچه تک فکر کنه

من دوست داشتم هرجا یکم شلوعه یا بچه هست بمونم 

در صورتی که خودم در رفاه کامل بودم و اتاقم عین اسباب بازی فروشی بود

همش اگر دوتا خواهرو برادر یا دوتا خواهر میدیدم طرف هم در میان دلم میشکست

خیلی خیلی بد

چرا آخه؟میشه دلیلشم بگین؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

خیلی خیلی بده منم میخوام ولی دیگه باردار نمیشم بچم طفلی تک مونده همش بهم میگه نی نی بیار واسم

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
همسرم میگه یدونه کافیه..من خودم یه خواهر و برادر دارم..خب تنهاییت با مامانت پر نمیشد؟

ن اصلا 

مگه مادر همسنه ادمه؟ 

شما ميخاي با دوستات وقت بزاري مگه ميتوني بگي مادرم جاي دوستامو ميگيره؟

اهل كمك ب ديگران

خیلی بده به نظرم بچه وقتی بزرگ میشه تنها میشه من خودم خانواده همسرم پر جمعیت هستن خودم داداش ۵ ساله دارم احساس تنهایی میکنم پیش خانواده همسرم اونا پشت هم من تنها 😥😥

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من خودم تک فرزندم از ی لحاظایی خیلی خوبه از ی لحاظی خیلی بد

مثلا جنبه بدش چیه؟اینکه تنهایی؟تو گوشه گیر شدی؟

اره پر میشد

اما بیچاره تو بچگیم همه وقتش واسه من بود . الانم عین خواهره واسم 

اما خوب دلم به وجود داداشامم خوشه

مثلا با شوهرم ک میرم خونه بابام با وجودی که داداشم خیلی کوچیک تره شوهرمه ولی باعم سرگرم‌میشن

میدونی خونه خلوت بده

حالا شاید شوهرت با گذشت زمان راضی شد بسپار به خدا

من تک فرزندم اما فکر میکنم خواهر برادر بودنشون خوب باشه برای آدم‌البته خوبش.اما تو این موقعیت ایران همون یه دونه از سرمونم زیاده من که خودم فعلا قصدم‌اینه یه بچه داشته باشم بتونم همونو تامین کنم 

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم