2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

عزیزم توضیح میدی چطوری درست کردی؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
میشه بگی چطور پختی منم میخوام بپزم بلد نیستم

۱۶ کیلو گوجم بود 

ک داخل میدون تره بار بای دستگاه مخصوصی ابشو گرفت

البته ک ابش غلظت خاص خودشو داد خیلیم ابکی نبود

که ۱۴ کیلو اب داد

توخونه روگازبزرگ و قابلمه بزرگ ب مدت ۶ ساعت گذاشتم پخت

اخرای پختم برای خوش طعم شدن و کپک نزدن نمک اضافه کردم

توطول پختم در قابلمتو نبند چون رنگ رب تیره میشه

ودرانتها داخل ظرف شیشیه ایی حتما بریز

برای من سه ونیم کیلو رب شد

رب های قوطی بیرون هرکدوم ۹۰۰ گرمه ک ۲۰ الی ۲۲ میخریدم 

حالاحساب کن دگ

پول گوجم کلا شد ۴۰ تومن

توروجدت لایکم نکن مرسی
توضیح مفصل دادم عزیزم

من دیدم گوجه رو قاچ میکنن میزارنبمونه یکی دوروز بعد پوستشو جدا میکننو میپزن شما یهو پختی ؟؟؟

بسلامتی استفاده کنی.

من این روند رو دیدم بنظرم خبلی سخت اوند مال شما زیاد سخت نبود😊

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
توضیح مفصل دادم عزیزم

ممنون عزیزم. فقط اینکه گوجه ها چطوری بودن؟ گوجه های نرم باید بگیرم؟ بعد اون دستگاه همه جا دارن آبشو بگیرن؟ 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
من دیدم گوجه رو قاچ میکنن میزارنبمونه یکی دوروز بعد پوستشو جدا میکننو میپزن شما یهو پختی ؟؟؟ بسلامت ...

اره قبلا قدیمیا اینکارومیکردم

مامان منم ی بار چندسال پیش ی بار پخت اینکارو کرد ک پوست گوجه ازگوجه کنده شه بعدازصافی رد میکرد دونه هاشم جدا شه

اماجدیدادستگاهش اومده کارخانوماروراحت میکنه

مرسی عزیزم

توروجدت لایکم نکن مرسی
ممنون عزیزم. فقط اینکه گوجه ها چطوری بودن؟ گوجه های نرم باید بگیرم؟ بعد اون دستگاه همه جا دارن آبشو ...

اکثرا دستگاهشومن توی میادین تره باردیدم

دوم کوجه ربی بپرسی میدونیاخودشون بهت معرفی میکنن

گوجه های سفت وازاینایی ک ریشه های سفیدداخلش داره نگیر چون طعم نداره

گوجه های من گوجه های نسبتانرمی بودن 

طعم گوجه ایی ک میخرید خیلی مهمه چون روی طعم رب ب شدت تاثیرمیذاره

میتونی همونجا مزه ی گوجه روتست کنی

درنهایت گوجه های کپک زده نگیر چون باعث میشه ربت زود کپک بزنه

گوجه هات له بودن اشکال نداره اماکپک زده نباشن

توروجدت لایکم نکن مرسی
اره قبلا قدیمیا اینکارومیکردم مامان منم ی بار چندسال پیش ی بار پخت اینکارو کرد ک پوست گوجه ازگوجه ک ...

عالیه 

یه روز وقت میخواد ولی حداقل میدونی چی میخوری .من همیشه میخوام رب بریزم تو غذا عذاب وجدان دارم😳میگم نکنه بچم اذیت شه

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
2706
ارسال نظر شما
2687