2733
2734

برا اولین بار و بی هیچ تجربه ای میخوام شربت آلبالو بپزم 

لطف میکنید اگر از سیر تا پیازشو بگید 

ممنوووون 😘

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

هسته هاشو جدا کن بذار رو گاز آبش جدا میشه شکرم بزن،با اون میتونی شربت درست کنی،میتونی خود آلبالوهارم فریز کنی واسه آلبالو پلو و درست کردن شیک یا مربای آلبالو

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
من فقط میدونم یک کیلو آلبالو یک کیلو شکر میبره 😁😁

خسته نباشی 😂😂😂🤔🖒

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

نمیخاد هسته جداکنی اب بریز روش درحد ده دیقه جوشید صافش کن البالوها روبریز توسینی بزار توافتاب.ابش هم شکر اضافه کن ووقتی قوام اومد خاموش کن زیرشو.خیلی نباید بجوشه چون شربتت رنگش تیره میشه

راستی باهسته میخام بپزم  حوصله موصله ی هسته درآوردن ندارم 😐

حتما هسته شو جدا کن،با نی راحت جدا میشه،بعدش کثیف کاری میشه و بیشتر وقت میبره

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
2738

استاد نيستم🤣

اما خوب ميپزم

اول خوب بشور

بريز روي پارچه خشك بشن

قطره اي اب نداشته باشن

بعد

هسته هاشوبگير 

لابلاشون شكربپاش

٢٤ساعت بزار يخچال

بعد بپز

كف روي شربت رو بگير

كمي كه جوشيدببين نرم شدن

مزه كن ببين شيرينيشون خوبه

بعد ازخنك شدن ازصافي رد كن

و شربت روبريز توشيشه

بزاركابينت

تامدتهاااااا ميمونه و كپك نميزنه

البالوها هم توظرف دربسته تويخچال نگه دار

به ازاي هركيلو البالو دو كيلوشكر لازمه

باز من شنیده بودم دوبرابر باید باشه که 🤦‍♀️

آها آره، آلبالو چون ترشه دوبرابر میریزن 😁 خوب شد گفتی وگرنه فردا گند میزدم تو مربام😀

نینی سایت یه جوریه که انگار اومدی تونل وحشت یا سرزمین عجایب 😱 

هسته ش رو بگیر 

یک کیلو آلبالو یک کیلو شکر میخواد لایه لایه بریز روش بذار یخچال شب تا صبح بمونه 

صبح بذار رو گاز کمی گلاب و هل بریز  یک ربع  جوش بخوره درش رو نذار سر میره بعد صافش کن و بذار رو گاز تاشیره ش قوام بیاد 

عااااااااالی میشه 

عزیزم من با هسته و آب و کمی در حد چاشنی نمک میزنم ک ترشیش کم بشه نیم ساعت بپزه بعد تو صافی ردش میکنم با گوشکوب میسابم که پوره اش ااز صافی رد شه فقط هسته و پوستش بمونه بریزم دور....بعد دوباره ۱کیلو شکر میریزم توش میزارم نیم ساعتم اینجور بپزه...میزارم یخچال سرد شه فوق العادس

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز