تو فامیل شوهرم همممممشون با پسردایی پسرعمو ازدواج میکنن
خیلی چندشه بخدا چرا اینکارو میکنن اونا مثل خانوادن !
دختره 13 سالشه با پسرعمش ازدواج کرده
دبشبم عقد یه دختر 16 ساله با پسرداییش بود
من اینارو میشنوم میخوام خودکشی کنم😐
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چرا انقدر برات عجیبه؟ فقط چون روت نمیشه بوس کنی پسر داییت رو میگی؟
نه من پسرداییم 3 سال و نیمشه روم میشه بوسش کنم😂
برا این عجیبه که پسرو دختر فامیلو مثل خواهر برادر میدونم حتی اگه سالی یه بار ببینمشون
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
من دایی و عمو ندارم.پسر خاله ها و پسر عمه هام داداشای منن😍خیلی دوستشون دارم.یبار دوستام داشتن از این فالای مسخره بازی میگرفتن که مثلا اسم همسر اینده.بعد نوبت من شد گفتن عاشق کی هستی؟من واقعا عاشق نشدم.گفتم تاحالا عاشق نشدم.دوستم گفت رهام چی؟(اسم پسرخالمه)گفتم بیشعور بی فرهنگ رهام داداشمه😠گفت منم منظورم همونجوری دوست داشتن بود😅و خجالت کشید
احترام که میذارم ولی خودم واقعا نمیتونم درک کنم حس گناه داره برام😐
برای منم حس خوبی نداره.
نمیدونم..شاید ماها عجیبیم🤔
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت