من با یه ظرف البالو پر میکنم اندازه همون شکر در نظر میگیرم یه کاسه ابگوشت مثلا البالو همون اندازه شکر بعد هسته هاش درمیارم البالو تو قابلمه میریزم لابه لاش شکر میریزم تا ۲۴ ساعت بعد میذادم رو گاز با شعله ملایم بپزه هم البالو ها نرم میشه بافتش هم شربتش بیشتر میشه بستگی ب خودت داره ک چک کنی ببینی شکر هاش حل شدن و البالو تغییر رنگ داده و ....من چهل دقیقه اینا میذارم رو گاز
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
من یک کیلو آلبالو هسته گرفته و یک کیلو دویست گرم شکر میذارم رو شعله تا شکرا آب بشن بعدم آب میریزم و میذارم یکم پخته بشه اگه شربتشو بخای آب بیشتری باید بریزی وقتی تو دستت گرفتی آلبالو رو نه سفت بود و نه نرم به اندازه مربا خوب بود آبشم تست کن برا مربا باید غلیظ باشه نزدیک به شیره اگر شل بود بردار برا شربتت و یه مقدارشو بذار تا غلیظ بشه یه قاشق آبلیمو برا شکرک نزدن و دوقاشق گلاب
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76