یا میگو پلو با قارچ درست میکنم درست مثل لوبیا پلو
یا تو سیخ چوبی میکنم و 3 دقیقه سرخ میکنم که سفت نشه و یه ظرف سالاد با اووکادو هم درست میکنم کنارش یه سیخ میگو
یا فقط سرخ میکنم 3 دقیقه و با سس سیر سرو میکنم. کلا سس سیر واسه غذاهای دریایی عالیه. آماده میخرم سس رو. کنارش سیب زمینی ابپز یا سرخ شده میذارم. گاهی هم سیب زمینی ریز رو اول ابپز میکنم بعد تابه رو داغ میکنم و 4 دقیقه هم با حرارت بالا سرخ میکنم طوری فقط یه لپ سیب زمینی قهوه ای بشه. طعمش عالیه.