2777
2789

من ۳۴ ساله بودم دخترم بدنیا اومد 

عشق بچه نبودم 

الان البته عاشق دخترم هستم و دنیام با بچه یه رنگ دیگه شده 

ولی دیگه بچه دوم نمیخوام 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@yas٢٤  

اوشون🤪

خواهرم ۳۳ سالشه و نمیخواد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

خیییلی پشیمون میشی 

البته به نظرمن

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
من، نمیدونم شاید پشیمون بشیم، ولی مطمئنم اگه بیاریم بیشتر پشیمون میشیم 😁😁😁

منم از همین میترسم. همیشه میگم بچه دار شدن مثل ازدواج نیست که اگر پشیمون شدی، بشه جدا شد. هیچ راه برگشتی نداره واسه همین خیلی ترسناکه. 

اره پشیمون میشی مطمین باش من 22 سالگی ازدواج کروم بعد چهار سال دارم میارم باید زودتر میوردم... بعدم اینقد نازایی زیاد شده بارداری پوچ خارج رحم فرصت بچه دار شدنت رو از دست نده از کجا میدونی زود بار دار میشی شیاید اقدام کردی چهار سال نشدی یا شوهرت اسپرمش صهیف بود با ازمایش معلوم نیست تا ادم اقدام نکنه متوجه نمیشه  که مشکلی هست یا نیست فرصتت از دست نده 

نی نی که میاد زندگیت دیگه دست خودت نیست .بعدم دوست ندارم بچم یه روزم حتی مریض باشه سختی بکشه.بزرگ بش ...

درسته، منم احساس میکنم اصلا توان اینو که یه عمر نگران یه نفر دیگه باشم، ندارم. 

من ۲۴ سالمه  عاشق بچم  ولی اصلاااا دوست ندارم فعلا بچه ب دنیا بیارم      هنو زوده

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
فقط اومدم بگم نصف عمرتون بر فناس😁😁

شما همه ی عمرتون فناست 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره پشیمون میشی مطمین باش من 22 سالگی ازدواج کروم بعد چهار سال دارم میارم باید زودتر میوردم... بعدم ...

خب شما شرایطت فرق داره 

تفکر آدم‌ها بعد سی و پنج سالگی خیلی با سن شما متفاوت هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی