ماش رو قبل پختن یکم با روغن تفت بده که پوستش جدا و له نشه بعد اب پزش کن و پیاز داغ درست کن . من به پیاز داغم زردچوبه نمک فلفل دارچین زیره و شوید و خیلی کم رب گوجه هم میزنم . برنجمو که ابکش کردم پیاز داغ و ماش پخته رو بهش اضافه میکنم تا دم بکشه اخر سر هم زعفرون و روغن حیوونی میزنم
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
پیاز تفت میدم بعد گوشت گوسفندی استخونی رو با پیاز و زرد چوبه و فلفل سیاه تفت میدم بعد آب اضاف میکنم بعدم ماشها رو میریزم وقتی ماش و.گوشت کاملا پخته شد و آبش کم شد برنج وداضافه میکنم تا دم بکشه با روغن زیاد
دوست عزیز ما خودمون زمین ماش داریم بیشتر مردم بلوچستان تو زمیناشون ماش میکارن ما اول پیازو سرخ میکنیم ماش و برنجو با هم قاطی میکنیم میشوریم بعد دو برابر ماش و برنج اب میریزیم داخل برنج یکم زرد چوبه زیره نمک به میزان لازم بریز بعد در کنارش گوجه رنده کن یا رب داخل روغن تفت بده. فلفل سرخ کرده هم بریز داخل رب