دو پیمانه برنج یک عدد سیب زمینی بزرگ و کمی زدچوبه(در حد اینکه رنگش تغییر کنه وسفید نباشه )و نمک میذاری بپزه روغن نباید بریزی به صورت کته دم کن یکم ابشو بیشتر بریز که برنجت له باشه خوب که پخت با چرخ گوشت چرخش کن این از خمیرت.
مواد میانی هم پیازو گوشت و ادویه و فلفل و نمک مواظب باش خیلی روغن نزنی چون باز میشه کبه ات.
به اندازه توپ تنیس از خمیر بردار باز کن یک قاشق غذاخوری بریز داخلش وببندش تقریبا 35 تا میشه همشونو که درست کردی بزار فریزر تا خودشو بگیره بعدش سرخ کن به هیچ عنوان باز نمیشه نوش جون