سلام. من 6 کیلو سیر تازه گرفتم یکی از دوستان پیشنهاد داد خردشون کنم تو شیشه بعد روغن بریزم روشون مدت زیادی میتونم سیر تازه داشته باشم و استفاده کنم. میخوام بدونم کسی امتحان کرده و اینکه چه مدت تو یخچال میشه نگهشون داشت و خوشمزه است یا نه؟
بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها
چه مدت میشه نگه داشت. حتما باید تو یخچال باشه. چیز دیگه ای به غیر از روغن و سیر نمیخواد؟
ما که برای یکسالمون میمونه بعله تو یخچال باید نگه دارید ما حریره ش میکنیم کامل کامل میتونید روغن زیتون هم بزنید ما هم با روغن کانولا درست میکنیم هم زیتون سلیقه ایه
یعنی سیر تازه رو پوره میکند بعد روغن میریزید توش؟ میشه دستورش برام بفرستین؟ چقدر سیر و چقدر روغن؟ من ...
بعله پاک میکنیم تمیز بعد پوره میکنیم حسابی که بشه تو غذاها راحت استفاده کرد اندازه مشخصی نداره تو ظرف قاطی کن متوجه میشی یه جورایی شبیه مایه کتلت میشه چسبنده بعد بریز تو شیشه یه بندانگشت روشونو خالی بذار و اینکه یه کم روی سیرها روغن بریز که روشو بگیره مثل رب که روش روغن میریزیم خراب نشه همونجوری