2777
2789

ی چیزی بگید ی موضوعی بدید بحرفیم واقعا پوکیدم از بی حوصلگی و تاپیک بالا پایین کردن 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی چیزی بگید ی موضوعی بدید بحرفیم واقعا پوکیدم از بی حوصلگی و تاپیک بالا پایین کردن 

اره بخدااا 

من پیش مادرمو دختر خالمم انقد حرف مردنو قبر میزنن دارم دق میکنم از ترس

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘

بچه هاکسی موی زائدداشته،چونه م دوتاموی زائدداشت دوروزه سه تاشده،چکارکنم جلوگیری شه بیشترنشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
۴سالشه هنوز نتونستم شیشه شیرشو ازش بگیرم کلافم کرده

دختر من تازگیا ناخن میخوره.. شصتشو میکنه دهنش میگه مامان من نی نی کوچولوام.. شیشه ی عروسکش میخوره الکی.. اصن کارای عجیب میکنه.. گاهی اینقد حرصمو در میاره که نگو.. یبار بهش گفتم ازت بدم اومد طفلی اینقد گریه کرد.. تازه 3 سالشه بچم.. 

😍😜اسی خوبه ک چیزا ترسناک میگن .من میدوستم 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻