برای درست کردنش یه تخم مرغ و همراه با نوک قاشق چایخوری وانیل و چهار قاشق روغن و یک لیوان شیر باهمزن میزنیم
و بعد یک لیوان اردو که الک کردین و یک قاشق مرباخوری بکینگ پودرو یک قاشق غداخوری شکر رو بهش اضافه میکنیم وباهمزن میزنیم تا یکدست بشه
بعد توی قیف میریزیم و تو یه قابلمه نچسب ک فقط از قبل یکم گرمشده باشه میریزیم و وقتی شروع به حباب زدن کردن و یکم خودشونو گرفتن برمیگردونیم و اجازه میدیم پشتشم مثه روش طلایی بشه و کاملا بپزن
شعله گاز حتما کم باشه*
راستی میشه کف ماهیتابه یا قابلمون رو یکم کره یا روغن بریزیم ک من اصلا روغن نریختم و راحت خودش برگشت💚