2777
2789

منم چندروزه اینجوری شدم ازوقتی واردماه چهارم شدم اینجوریم بعضی وقتا 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اوایل اینطوریه به مرور تبدیل میشه به تکون ولگد...چندوقتته؟

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

17هفته

درسته..جفتت خلفیه یا قدامی؟من هفته۱۷قشنگ تکوناشو حس میکردم جفتم خلفیه

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

انگار تو شکمم حباب میترکه هر روز هم بیشتر میشه اول دو سه تا بود الان خیلی زیاد شده

چه جالب.من هفته 9 ام تقریبا .زیر شکمم یه سمتش تیر میکشه مخصوصا وقتی عطسه میکنم.انگار میخواد پاره بشه خیلی میترسم

**اللهم عجل لولیک الفرج**
چه جالب.من هفته 9 ام تقریبا .زیر شکمم یه سمتش تیر میکشه مخصوصا وقتی عطسه میکنم.انگار میخواد پاره بشه ...

کلا عطسه و سرفه میاد شکمتو نگه دار😂😂منم حساسیتی هستم فصل بهار دیوونم میکنه از بس عطسه میزنم هربار میخواستم عطسه بزنم شکممو نگه میداشتم😂امسال مراعاتم کردم اصلا از خونه بیرون نمیرفتم بخاطر گردافشانی گل و گیاه

چه جالب.من هفته 9 ام تقریبا .زیر شکمم یه سمتش تیر میکشه مخصوصا وقتی عطسه میکنم.انگار میخواد پاره بشه ...

من الان دو سه روز این احساس رو دارم خیلی حس قشنگیه تازه دارم وجودشو احساس میکنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙