حالتون خوبه گلهای من ؟
جاتون خالی امروز (ماهی سرخ شده باطعم رب و ابلیمو)با دستوره زندایی جونم درس کردم .پَس ! از دستش ندین👌
پیازیک عدد سیر یک بوته ی کوچیک ،سبزی ماهی پاک نشده (نیم کیلو) بیشتر نشه رب گوجه یک قاشق غذاخوری ویک قاشق چایخوری.
پیازکه طلایی شد کمی زردچوبه میزنیم و سبزی ماهیمون رو بهش اضافه میکنیم کمی ک تفت دادیم سیری که کوبیدیم رو اضافه میکنیم و بازم زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم ،سبزیمون ک سرخ شد یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی بهش میزنیم و میزاریم کنار!
حالا میریم سراغ ماهیمون
ماهیمون رو که از یک ساعت قبل بانمک مزه دار کردیم خوب میشوریم و توی مواد (اردو و زردچوبه)میغلطونیم و بقوله زندایی جوون توی روغن داغ قرمز(سرخ) میکنیم
استاد فرمودن که ماهی رو خشک سرخ نکنیم و آبدار از تابه خارج کنیم
حالا مقداری رب (یک قاشق غذاخوری)
رو توی یک استکان اب و کمی ابلیمو یاابه نارنج مخلوط میکنیم حالا ماهی قرمز شدمون رو بهش اضافه میکنیم تا این سسمون به خورده مواد بره
اب ربش که غلیظ شد سبزی سرخ شدمون و کنارش قرار میدیم تا طعم بگیره
زندایی گفتن اسم این غذا (ماهی سرخ شده باطعم رب و ابلیمو همراه با سبزی ماهی)