2726

سلام

چطورین گلهای من

اومدم‌دستورش رو بزارن و ازتون بخوام برای یکبارم که شده به روشی ک میگم درست کنین قطعا بشدت از طعم این دسرِ بینظیر کیف میکنین .

وسط خرما گردومیزاریم (البته میشه ساده و بدون گردو هم باشه )توی ظرف میچینیم بعدم ارد ُروغنی که بودادیم میریزیم روش به همین سادگی. (زرنگهاش باهمین دستور برن درس کنن ببینم چیکار می کنیدا 😊

خوب حالا بریم یکوچولو تخصصی تر توضیح بدیم ،یک لیوان ارد ُ توی ظرف میریزیم و دقیقا به اندازه ای بهش روغن میدیم که یکدست بشه ، اگه دیدیم خیلی شُله باز بهش روغن میدیم(ینی اینجوری بهتون بگم که نه زیاد شُل باشه نه زیاد سفت )خُلاصه ، مدام هم میزنیم که ته نگیره و زمانی که زرد رنگ شد و بوی عطرش بلند شد خاموش میکنیم، البته بعداز اینکه خاموش کردیم باز کمی هم میزنیم تا تهش که داغِ نسوزه ،حالا اجازه میدیم تا کمی سرد بشه ،و اگر دیدیم که روغنش زیاد بود کمی از روغنش میگیریم ،بعدم که خرماهارو درظرف میچینیم و مایع رنگینکمونو روش میریزیم.

نکته(زیاد اردمونو بو ندیم که تاریک بشه😎همین که رنگش زرد شد وَ بوش بلند شد کافیه.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730