امروز که این نوع قیمه ی دِلبرُ درست کردم به این نتیجه رسیدم که ناهار قیمه بوشهری و تمااام.خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنین... بریم سراغ طرز تهیه من ربع کیلو لپه رو همراه با یک عدد پیاز بزرگ و گوشت گوسفندی و چندلیوان اب و زردچوبه ویکوچولو دارچین گذاشتم خوب بپزه و قتی گوشت تاحدودی پخت دو عدد سیب زمینی و بهش اضافه کردم،توی یک ظرفِ دیگه دو عدد پیازو ریز خورد کردم و سرخ کردم بعد از اون با ربِ گوجه تفت دادم و نمک به میزانِ لازم بهش اضافه کردم و کنار گذاشت وقتی گوشتمون خوب پخت ابه گوشت رو ابکش میکنیم وهمچنین گوشت هاشو جدا میکنیم و خوب لِه میکنیم(من با قیچی خیلی خیلی ریزشون کردم)،
بعدم که لَپه و سیب زمینی رو با گوشت کوب برقی کاملا میزنیم تا یکدست بشه و مخلوطِ پیاز و ربُ و گوشتمون رو بهش اضافه میکنیم و دو پیمانه از ابِ گوشتمون اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خوب باهم میزنیم و توی این فاصله بهش زعفرون و یکم گلاب اضافه میکنیم و بازم میزاریم روی گاز چند دقیقه با حرارت کم که جابیوفته.
(من طعم گلاب رو دوس نداشتم و اضافه نکردم) و درانتها باید یه قیمه کِش دار ویکدست بدست بیاد .
پس یادمون باشه یکی از نکات مهم این قیمه اینه که ابکی نباشه و کِش بیاد .
راستی تااونجایی که شنیدم این نوع قیمه رو همراه با شیرین پلو میخورن که من بابرنج ساده درست کردم * امیدوارم درست کنین و از طعم بینظیرش لذت ببزین