2733
2739

امروز که این نوع قیمه ی دِلبرُ درست کردم به این نتیجه رسیدم که ناهار قیمه بوشهری و تمااام.خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنین... بریم سراغ طرز تهیه  من ربع کیلو لپه رو همراه با یک عدد پیاز بزرگ و گوشت گوسفندی و چندلیوان اب و زردچوبه ویکوچولو دارچین گذاشتم خوب بپزه و قتی گوشت تاحدودی  پخت دو عدد سیب زمینی و بهش اضافه کردم،توی یک ظرفِ دیگه دو عدد پیازو ریز خورد کردم و سرخ کردم بعد از اون با ربِ گوجه تفت دادم و نمک به میزانِ لازم بهش اضافه کردم و کنار گذاشت وقتی گوشتمون خوب پخت ابه گوشت رو ابکش میکنیم وهمچنین گوشت هاشو جدا میکنیم و خوب لِه میکنیم(من با قیچی خیلی خیلی ریزشون کردم)،

بعدم که لَپه و سیب زمینی رو با گوشت کوب برقی کاملا میزنیم تا یکدست بشه و مخلوطِ پیاز و ربُ و گوشتمون  رو بهش اضافه میکنیم و دو پیمانه از ابِ گوشتمون اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خوب باهم میزنیم  و توی این فاصله بهش زعفرون و یکم گلاب اضافه میکنیم  و بازم میزاریم روی گاز چند  دقیقه با حرارت کم که جابیوفته.

(من طعم گلاب رو دوس نداشتم و اضافه نکردم) و درانتها باید یه قیمه کِش دار ویکدست  بدست بیاد .

پس یادمون باشه یکی از نکات مهم این قیمه اینه که ابکی  نباشه و کِش بیاد .

راستی تااونجایی که شنیدم این نوع قیمه رو همراه با شیرین پلو میخورن که من بابرنج ساده  درست کردم * امیدوارم درست کنین و از طعم بینظیرش لذت ببزین

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2731
2738
ممنون عزیزم من خیلی دوست دارم این قیمه رو.تو مهمونی عربها خوردم فقط.اونا میگن قیمه عربی.و واقعا خوش ...

فکر کنم با قیمه نجفی که شمامیگین تفاوت هایی داره ولی دقیقا مطمئن نیستم فدات بشم

نه قیمه بوشهری ادویه ی خاصی نداره گلترینم😍😍😍😍😍😍😍

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687