من قبلا غذاهام با روغن زیاد میپختم فکر میکردم طعمش به روغن اما الان دیگه روغن خیلی کم میزنم و رمز اشمزی فقط تو زمان طولانی حرارت کم و مهمتر از همه ادویه خوب هستش
مرغو به شیوه سابینه زند که مدتی پیج اینیستاگرام داشت درست میکنم خیلی خودم دوست دارم. تکه های مرغو اگر دوست دارید کمی سرخ کنید، می تونید سرخ هم نکنید، توی تابه یک پیاز که اندازه اش بستگی به تعداد تکه های مرغ داره، پیازو کمی تفت بدید. سیرو خرد کنید همراه پیاز خیلی کم تفت بدید یا درسته بیاندازید آخر سس مرغ، ادویه به دلخواه اضافه کنید، من زردچوبه و پودر کاری میریزم. رب اضافه کنید. اگر دوست دارید خیلی کم هم فلفل دلمه ای. آب اضافه کنید، مرغ هارو بچینید روی سس تا جوش بیاد. من یه تکه چوب دارچین هم می اندازم توی سس مرغ. ۴۵ دقیقه تا یک ساعت که گذشت، مرغ هارو از سس خارج میکنم و همچنین چوب دارچینو و بعد با گوشتکوب برقی مواد سس رو میزنم تا یکدست بشه، وقتی خوب مواد یکدست شد، مرغ هارو میچینم تا خوب پخته بشه. اینجوری به نظرم خیلی خوشمزه میشه و می تونید زعفران هم اضافه کنید تا خوش عطر بشه. راستی من توی سس آبلیمو هم اضافه میکنم.
دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
برای خوشمزه شدن خورشت ها هم به ویژه اگر گوشت گوساله استفاده میکنید، چربی یا همون پیه گوسفند رو به قطعات خیلی ریز خرد میکنم و وقتی پیازو کمی تفت دادم، اون هارو به پیاز اضافه میکنم و خوب سرخشون میکنم. بعد دیگه مراحل دیگه خورشتو انجام میدم. فقط زیاد نریزید که خورشت بوی جالبی نمیگیره. قلقش همون تفت دادن زیاد با پیازه.
دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد