1345
1341
ماست برای چی؟ تو برنج؟ 

برای سفید شدن برنج

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مهر ماهِ امسال ۶۰ کیلو خواهم بود.حالا ببین  اینم سندش✋ https://www.ninisite.com/discussion/topic/2232034/تاپيك-لاغري-دلي?postId=95158179

مامانا از این ضدآفتاب های جدید سینره استفاده کردین؟ شوهری برام گرفت دیروز استفاده کردم، خیلی سبک بود! 

من کلا ضدآفتاب نمیزنم چون صورتم برق میزنه ولی این خیلی مات بود ❤️

بیاین اینجا بهتون معرفی کنم 

1350

تو قورمه سبزي موقع تفت دادن سبزي و گوشت سير ميريزم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امشب تولد آقا امام زمان...امشب بعد از سال ها دلم كشيد سمت نماز...خدايا...اسم ني ني ايندم كه ب زودي مياد مطمعنم؛؛محمد مهدي....خدايا شكرت.
1307
شل نمیشه؟ نشنیدم تا حالا

خیلی کم باید بزنی.نه واسه من نمیشه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مهر ماهِ امسال ۶۰ کیلو خواهم بود.حالا ببین  اینم سندش✋ https://www.ninisite.com/discussion/topic/2232034/تاپيك-لاغري-دلي?postId=95158179

من قبلا غذاهام با روغن زیاد میپختم فکر میکردم طعمش به روغن اما الان دیگه روغن خیلی کم میزنم و رمز اشمزی فقط تو زمان طولانی حرارت کم و مهمتر از همه ادویه خوب هستش

1308

مرغو به شیوه سابینه زند که مدتی پیج اینیستاگرام داشت درست میکنم خیلی خودم دوست دارم. تکه های مرغو اگر دوست دارید کمی سرخ کنید، می تونید سرخ هم نکنید، توی تابه یک پیاز که اندازه اش بستگی به تعداد تکه های مرغ داره، پیازو کمی تفت بدید. سیرو خرد کنید همراه پیاز خیلی کم تفت بدید یا درسته بیاندازید آخر سس مرغ، ادویه به دلخواه اضافه کنید، من زردچوبه و پودر کاری میریزم. رب اضافه کنید. اگر دوست دارید خیلی کم هم فلفل دلمه ای. آب اضافه کنید، مرغ هارو بچینید روی سس تا جوش بیاد. من یه تکه چوب دارچین هم می اندازم توی سس مرغ. ۴۵ دقیقه تا یک ساعت که گذشت، مرغ هارو از سس خارج میکنم و همچنین چوب دارچینو و بعد با گوشتکوب برقی مواد سس رو میزنم تا یکدست بشه، وقتی خوب مواد یکدست شد، مرغ هارو میچینم تا خوب پخته بشه. اینجوری به نظرم خیلی خوشمزه میشه و می تونید زعفران هم اضافه کنید تا خوش عطر بشه. راستی من توی سس آبلیمو هم اضافه میکنم. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

برای خوشمزه شدن خورشت ها هم به ویژه اگر گوشت گوساله استفاده میکنید، چربی یا همون پیه گوسفند رو به قطعات خیلی ریز خرد میکنم و وقتی پیازو کمی تفت دادم، اون هارو به پیاز اضافه میکنم و خوب سرخشون میکنم. بعد دیگه مراحل دیگه خورشتو انجام میدم. فقط زیاد نریزید که خورشت بوی جالبی نمیگیره. قلقش همون تفت دادن زیاد با پیازه. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

یکی از دوستان هم اشاره کردن به این نکته ای که میخوام بگم. بنده برای خورش قیمه، پیازو رنده یا کلا بلند میکنم، اینجوری خورش قیمه ام خیلی لعاب دار میشه. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1344
1330
1305
1297
1275
1298
1294
1349
29
1295
1340
224
1347