2733
2734
عنوان

خانومای آشپز........

53 بازدید | 5 پست

خانوما شنبه شب مهمون دارم میخوام همه چی عالی باشه واسه شام مرغ شکم پر تو فکرمه ولی فر ندارم و تا حالام درست نکردم تا حالا پختین چجوریه؟ تو ماکرو میخوام درست کنم دیگه چی بپزم بنظرتون؟؟؟

ب نظرم ی مدل درست کن کافیه در کنارش ترشی و سالاد و سبزی بزار ..چیزیمم ک تا حالا درست نکردی نپز

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ب نظرم ی مدل درست کن کافیه در کنارش ترشی و سالاد و سبزی بزار ..چیزیمم ک تا حالا درست نکردی نپز

سالاد ماکارانی وسوپم بذارِ به نظر منم بس میشه نهایتا یه سمبوسه یا پیراشکی هم کنارش درست کنه وتمام

2731

مواد داخل شکم میتونی گردوی آسیاب شده ورب انار و یکمی گشنیز وجعفری سرخ شده ( در حد دو ق س خ و 1 ق مربا خور سر صاف چوچاق وخالواش)وپیاز رنده شده تفت داده بریزی


یا


هویج خلالی کنی تفت بدی

گردو ساطوری کنی زرشک وکشمش وپیاز داغ وخلال پوست پرتقال تلخی گیری شده وبذگه زردآلو و کمی شکر ودارچین همه را تفت بدی وبریز تو شکم مرغ وبا نخ بدوزیش


میتونی هم گشنیز وجعفری وریحان وتره ونعناع خوب تفت بدی بد رب آلو بهش بزنی وپیازداغ توش بریزی و چند تا هم آلو خورشتی مخلوطش کنی بعد مواد را بریزی تو شکم مرغ و خوب بدوزیش


یا گوشت چرخی باپیاز رنده شده تفت بده لپه آب پز کن وبا رب وپودر زیره وزردچوبه تفت بده و همراه گرد لیمو عمانی مواد بکن تو شکم مرغ


البته اول باید همه جای داخل وخارج مرغ را خوب به نمک و فلفل سیاه وپودر سیر وزعفرون آغشته کنی

مرغ را که شکم پر کردی یه شب تا صبح تو ظرف دردار مرغ را تو یخچال بذار تو ظرف مرغ چند حلقه پیاز وچند حبه سیر وچند برش هم فلفل دلمه بنداز

فرداش مرغ راتو یه تابه اطرافشو فقط تا حدیکه گوشت جمع بشه سرخ کن

بعد مرغ را با یه پیاز درسته و چند تا تکه ساقه کرفس وچند تا تکه هویج و 2 لیوان آب بذار تو قابلمه ودم کنی هم روی در مرغ بذار تا مرغ 1 ساعت ونیم با شعله کم خوب بپزه برای تستش هم چنگال تو چند جای مختلف مرغ بزن اگر آب پس نداد مرغ یعنی قشنگ پخته

حالا این مرغو میتونی تو فر مایکروفر یا تستر بذاری تا پوستش تست بشه حتی اگر هیچ کدوم اینارو نداری میتونی توی تابه با کمی کره اطرافشو قشنگ سرخ کنی تا جاییکه خوب طلایی بشه پدست مرغ


سس نرغ راهم از صافی رد کن

یکمی رب با کره تفت بده و کمی زعفران وآب نارنج بریز تو سس و کف روش که جمع شد کنار مرغ سوخاری شکم پرت سروش کن

برای نوعی که با قیمه شکم پر شده مرغ نیتونی سیب زمینی هم تفت بدی

برای نوعی که داخل مرغ فسنجون ریختی هم میتونی سس را با رب انار وکمی گردوی آسیاب شده و تفت داده شده جا بندازی وشکر هم به خورشتِ بزنی وکنار مرغ یه فسنجون غلیظ بذاری در حدیکه هر نفر 1 ق یا دو ق بتونه رو پلوش بریزه و با مرغ بخوره

میتونی کنار شکم پر یکمی هم کشک بادمجون درست کنی و یه سالاد اندونزی هم درست کن همینا کافیه به نظرم


یا سالاد ماکارانی و یه سوپ رشته فرنگی که سبک تر باشه

یا سوپ وسمبوسه یا. سوپ و پیراشکی یا بورک و سوپ


میشه به جای سوپ یه سالاد سیبزمینی وشویت هم درست کنی اونم خوشمزه میشه با غذای گوشتی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز