فصل بهار با نوبرانههای گوجه سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیدهاند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. این میوه غنی از ویتامین C، اسیدمالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف بیش از حد گوجه سبز باعث نفخ معده میشود.
ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز
- کربوهیدرات ۸.۵۱ گرم
- چربی ۲.۸۴ گرم
- پروتئین ۱.۶ گرم
- فیبر خام ۰.۵ درصد
- ویتامین آ: ۵ درصد
- ویتامین ب۱ (تیامین): ۲.۱ درصد
- ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین): ۱.۹ درصد
- نیاسین: ۲.۸ درصد
- ویتامین ث: ۱۳ درصد
- کلسیم: ۵.۱ درصد
- فسفر: ۲.۲ درصد
- آهن: ۵ درصد
- پتاسیم: ۳.۶ درصد
بهبود گوارشخوردن گوجه سبز جذب فیبر را در بدن بالا میبرد و به گوارش خوب کمک میکند. هر فرد باید برای عملکرد درست رودهها در طول فصل تابستان بهطور روزانه گوجه سبز بخورد. از آنجا که گوجه سبز سرشار از ویتامین C و فیبر غذایی است، به معده کمک میکند از یبوست و نفخ دور بماند.
تقویت دستگاه ایمنیمصرف مرتب گوجه سبز در تابستان بهطور طبیعی به تقویت دستگاه ایمنی کمک میکند.
لاغری و کاهش وزنمقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث بهبود متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی شده و برای کاهش وزن و لاغری شکم مفید میباشد.
دیابت و قند خونفیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالای خون در افراد مبتلا به دیابت میشود.
کبد چرببنزوئیک اسید موجود در گوجه سبز خاصیت ضد میکروبی قوی دارد که به پاکسازی و سمزدایی کبد و درمان بیماریهای کبد مانند کبد چرب کمک میکند.
سرماخوردگیمقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک میکند.
سلامت دهان و دندانگوجه سبز برای سلامت دهان و دندان مفید میباشد؛ مصرف گوجه سبز دندانها را قویتر میکند و علاوه بر این برای کاهش درد و خونریزی لثه مفید میباشد.
کم خونیمقادیر بالای آهن و ویتامین C موجود در گوجه سبز برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن و آنمی مفید میباشد.