2733
2734

خودم درست میکنم ولی میخوام طرز تهیه یه استامبولی خوشمزه بگید

یاسمنگولا...آخ آخ..دخترگولا...آخ آخ🤗.                     

دارچین و زعفرون😁 .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2731

گوشت رو بپز. ترجیحا گوشت گوسفند باشه. به همراه نمک و زردچوبه و فلفل دلمه ای و پیاز


واسه برنجشم

اول پیاز رو خلالی کن و تفت بده تو روغن

بعد گوجه رو نگینی خرد کن

یه حبه سیر رنده کن توش

با یه قاشق غذاخوری رب

بذار یه کم قل بزنه تا رنگ بندازه


سیب زمینی نگینی سرخ کن و اضافه کن

گوشتها رو هم اضافه کن


بعد برنجی که از قبل خیس کردی، آبش رو بریز دور، اضافه کن


آب گوشت رو بریز رو برنج. یه بند انگشت روشو بگیره

زیرشو کم کن تا ابش کشیده بشه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

سبک جدید من

من میام سیب زمینی و‌پیاز و سرخ میکنم رب سرخ  لوبیا سبز سرخ ادویه نخود فرنگی اگر دارید گوجه اگر دارید خیلی ریز (گوجه زیاااد عالی میشه)ریخته همه اینارو توی قابلمه میریزم روغنشم رو به زیاد میریزم

برنج و که خیس خورده میریزم بدون اب میزارم توی همون مواد نیمه سرخ شه

هی هم میزنم تا همه برنج تقریبا نیمه شرخ ه

ولی هواسم هست که ته نگیره و نشوزه روغن میریزم ولی نه که خیلی زیاد

بعد که شرخ شدن اب میریزم و‌کیزارم اب بخار شه و دمکن میزارم

عااالی ترین مزه ی استانبولیه ب نظرم   برنج مثه مزه ته دیگه عالیه ب نظر من البته 

گوشت و یادم رفت بگم که حتما بریزید

گوشت رو بپز. ترجیحا گوشت گوسفند باشه. به همراه نمک و زردچوبه و فلفل دلمه ای و پیاز واسه برنجشم ...

مررررررسی عزیزم ممنون که جواب دادین حتما واسه شام درستش میکنم❤️😘

یاسمنگولا...آخ آخ..دخترگولا...آخ آخ🤗.                     
2738
سبک جدید من من میام سیب زمینی و‌پیاز و سرخ میکنم رب سرخ  لوبیا سبز سرخ ادویه نخود فرنگی اگر دا ...


ممنون عزیزم چیکار کنم ته نگیره، استامبولیای من همیشه ته میگیره میسوزه 

یاسمنگولا...آخ آخ..دخترگولا...آخ آخ🤗.                     
شما درست میکنید... تهش نمیسوزه.  من هر وقت خواستم درست کنم تهش می‌چسبه بد میشه چیکار کنم


عززیزم چسبیدن یا نچسبیدنش ک به قابلمت بستگی داره . 

اول از همه غذاهای پلویی و مخلووط هر چی پیازش یشتر باشه خوشمزه تره ..اول پیازاتو سرخ کن میتونی پیازم رنده کنی . چون خوشمزه میشه . سرخشون کن . بهش دو تا حبه سیرم اضاف کن بعد گوشت چرخ کرده یا مرغ بستگی ب خودت داره . قاطیش کن .  تو روغنش رب بریز خوشرنگ بشه . قشنگ نمک و فلفل و زردچوبه یا زعفرون . با دارچین بهش بزن بزار گوشتتم خوشرنگ بشه . لوبیاتم اضاف کن . درشو بزار .

برنجتم ابکش کن بعد میتونی توی قابلمه روغن و اب قاطی کنی واسه ته دیگش. یا نه اول برنجو موادو قاطیش کنی . اخر سر روغن و اب و بسته به اندازه برنجت بریزی روی برنج و چند تا سوراخ کن روی برنجتو درشو بزار زیرشو اول زیاد کن . وقتی بخارش بلند شد کمش کن .. زعفرونم ک تو هر چی بریزی خوشمزه میشه . واسه تزئینش ی مقدار روی برنجتو زعفرونی کن .

بعضیا هویچ میریزن . نخود فرنگی .. قارچ . سیب زمینی .

همه چی بستگی ب خووت داره

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عززیزم چسبیدن یا نچسبیدنش ک به قابلمت بستگی داره .  اول از همه غذاهای پلویی و مخلووط هر چی پیا ...

مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم

یاسمنگولا...آخ آخ..دخترگولا...آخ آخ🤗.                     
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730