هروقت "رژلب و حومه" ساخته شد اونوقت از زیر دماغ تا زیر فکتونو قرمز کنین! :))
... چ چیزایی رو مخ شماست بگین شمام ...
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت
همونطور که حجاب ما به بقیه مربوطه ارایش بقیه هم به ما مربوطه 😋
جوابت سنگین بود ... دو دقیقه سکوت لطفا 😁
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی دوست دارم بدونم فازشون دقیقا چیه از این ارایش و ناخن ها
جلب توجه !
البته از نظر من جلب میکنن توجهات رو ولی بخاطر زیبایی شون اتفاقا بر عکس
بابا جیگر 😁 ولی قبول داری موی چتری به هر کسی نمیاد و رژگونه خیلی مصنوعی و غیر طبیعیه؟
آخه من واقعا با رژ گونه چهره ام زنده میشه 😍 یه مستطیل صورتی درست نمیکنم ولی ملایم که ميزنم خیلی نازه، چتری اره به هر کس نمیاد، من صورتم نسبتا گرده بامزه میشم، اتفاقا امروز داشتم فکر میکردم برم چتری کنم
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
منكه نيستم جزواون دسته ولي بازم اكه باشمم هيچ ربطي ب شماندارع زنكه بيكارسرت توزندگي خودت باشه
خواهرم ادبت 😃
جلب توجه ! البته از نظر من جلب میکنن توجهات رو ولی بخاطر زیبایی شون اتفاقا بر عکس
اخه جلب توجه با چهره ترسناک😳مخصوصا تابستون اوفا ارایش غلیظ عرقم میکنن وای چی میشن،بنظره من بدتر فراری میدن تا جلب توجه کنن😐
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity