2777
2789
عنوان

رژ لبی ک همیشه رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 92 پست
وای من عاشقشم گشاااااااد هم باشه

نمیگم بده آره بعضیا هستن با اینکه جلوش بازه ولی حداقل زیرش یه لباس بلند میپوشن تازگیا که همه شدن خواهر زورو راه میرن فقط از پشت رو هواس  

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رژ لب قرمز تو خیابون 😐 مو و ابروی زرد😐 دندونای زرد😐 مداد چشم ابی😳 ناخون عقابی😑 و عینک دکوری ها ...

فقط عموپورنگ 🤣

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

همه اینایی که گفتین به بعضیا واقعا میاد 

مثلا من خودم لبامو نامحسوس با مداد رنگ رژم حجم میدم خیلیم خوب میشه 

رژگونه خیلی بهم میاد 

موهای چتری خیلی نازم میکنه بیبی فیسم بیشترش میکنه! 😊

مانتو کوتاه خوراکمه چون پاهام از این خپلا نیس، با اینکه نمیپوشم! 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂
مثل اینکه کتک خوردی جاش مونده😐

خخخخ اره ... حالت سرماخوردگی هم هست یه کمی 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
همه اینایی که گفتین به بعضیا واقعا میاد  مثلا من خودم لبامو نامحسوس با مداد رنگ رژم حجم میدم خ ...

اره منم مانتو کوتاه بهم میاد 😊

واای دقیقا چندش میکنن خودشونو بجای قشنگ کردن

خیلی دوست دارم بدونم فازشون دقیقا چیه از این ارایش و ناخن ها

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
همه اینایی که گفتین به بعضیا واقعا میاد  مثلا من خودم لبامو نامحسوس با مداد رنگ رژم حجم میدم خ ...

بابا جیگر 😁 ولی قبول داری موی چتری به هر کسی نمیاد و رژگونه خیلی مصنوعی و غیر طبیعیه؟