2777
2789
عنوان

بچه ی حرف گوش نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 28 پست
واسش زمان تعیین کن مثلا بگو دو ساعت میتونی اونجا بمونی، و بعدش بای بیای خونه

همین دیگه قبلا گوش میکردالان ازکنترل خارج شده وشروع میکنه گریه وداد وفریادکه من اهمیت نمیدم مبادا عادت کنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با هم دیگه جفتشونو میذاشتید کلاس ورزشی، انرژیشون تخلیه شه بهشونم خوش بگذره

منم دلم میخوادمامانمینابه شدت رو بچه حساسن الان ۶سالشه ولی مثل بچه هایه ۲ساله رفتارمیکنه ازبس محدودش کردن از اول بخاطراون اجازه نمیدن بره کلاس واینا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
وقتی میخوای بیاریش خونه از خانوادت بخواه که اصلا طرفشو نگیرن بگن نبر، بزار بمونه و این حرفا

همین دیگه مامانم بشدت قلب مهربونی داره ودلش نمیادچیزی بگه وهمش طرف پسرمومیگیره

منم دلم میخوادمامانمینابه شدت رو بچه حساسن الان ۶سالشه ولی مثل بچه هایه ۲ساله رفتارمیکنه ازبس محدودش ...

همینه اینقدر شر و شیطون شده و میگید شلوغه خب.

بچه توی اون سن انرژی داره باید تخلیه شه وگرنه آسمونو میاره زمین.

با شوهرت صحبت کن با پدر و مادرت.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)