2733
2734

از یه روز قبل با آبلیمو و پیاز و فلفل دلمه ای و نمک فلفل مزه دارش کن بعد سرخش کن و دمش کن با شعله کم عالی میشه موقع دم میتونی زعفرون دم کرده رو مرغ بریزی 

تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی بخودت بگیری،تو همزمان هم حیوان آزاری هم آدم آزار، لطفا آدم آزار ها و حیوان آزار ها منو ریپ نزنن با تچکر😚

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

من مرغ  نمک و زرد چوبه میزنم‌ سرخ میکنم .

ی لایه پیاز حلقه شده کف قابلمه میچینم روش مرغا رو، اویشن میزنم، بازم پیاز حلقه ای و چند پر فلفل دلمه.ی حبه سیر.

رب و ادویه با روغن قشنگ سرخ میکنم، با آب قاطی میکنم ی قل ک زد میریزم روو مرغا با شعله کم میپزه. عالی میشه

اخرای پخت روش دارچین میزنم.

من ی قاشق زرشکم میریزم بپزه بامرغ. اختیاریه طبق ذائقه

❤️همسرم❤️

مرغارو خوب سرخ کنید بعد پیاز و تفت بده بهش رب اضافه کن و حسابی سرخ کن تا رنگش خوب بشه بهش زعفرون و دارچین و فلفل سیاه و نمک اضافه کن بعد مرغارو تو این سس بغلتون و بچین تو قابلمه یه استکان آب بریز و دمکنی بزار بپزه با شعله کم

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

مرغاتو نو پیاز خلالی ونمک و فلفل و زعفرون و آبلیمو چند ساعت تو یخچال مزه دار کن

بعد بذار تو تابه قشنگ سرخش کن

حالا پیاز داغ کن و رب بتف بده بعد موادتو تو آسیاب حسابی یکدست کن

بعد کمی آب مرغ اگه از قبل داری نه که همین آب جوش خنک شده درحد ۱تا ۱/۵ لیوان بریز درشو بذار تا بپزه و جا بیوفته

خورشت خودمه

🧚‍♀️
2738

بعدش یه ماهیتابه که اندازه در قابلمه باشه بردار بزارروی در قابلمه وتوس آب بریز بعد زیرش را کم کن تا خودش آب بندازه وبعد که پخت ربش راسرخ کن بریز روش بعد از یک ربع سروش کن 

مرغ رو اول با پیاز فراوون سرخ کن نمک و فلفل و زردچوبه یه کم هم ادویه کاری و دو تا سه حبه سیر رنده شده . خوب که همه جاش سرخ شد 2 لیوان آب بریز بزار بپزه سعی کن اونقدری آب بریزی و شعله رو تنظیم کنی که مجبور نشی وسطاش آب اضافه کنی . نزار کامل آبش رو بکشه و کمی حالت سس مانند تهش بمونه که بزاری کنار مرغت . آخر سر هم کمی زعفذون دم کرده بهش اضافه کن . وای دهنم آب افتاد. من ربی دوست ندارم ولی میتونی رب هم اضافه کنی این مرغ رو معمولا برای زرشک پلو و باقلی پلو درست می کنم 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

پیازو خیلی ریز خورد کن سرخش کن زردچوبه و فلفل سیاه و پودر کاری پاپریکا بزن بعدم رب گوجه حسابی ربو سرخ کن رنگ بندازه بعد مرغو بریز نمک بزن حسابی تفتش بده دو طرفشو بعدم آب جوش بریز با زعفرون بزار بپزه آب مرغو کم بگیر حرارتشم کم کن آخرای پختش یکم دارچین و زعفران آبلیمو یه کمی پودر اویشن بزن بزار جا بیفته من همیشه اینجوری درست میکنم هرکی خورده خوشش اومده آها یه چیزیم بگم قبل پخت مرغ یکم نمک و زردچوبه و آبلیمو قاطی کن با پیاز خورد شده با مرعا قاطی کن بزار رو حرارت درشم ببند یکم که دیدی مرغ آب انداخت بریز تو صافی بشورش بعد بقیه مراحلو ادامه بده اینجوری مرغت بو زحم نمیده

این نیز بگذرد...                                   

مرغ تعدا د زیاد خوشمزه میشه من مرغای مهمونیم عالی میشه ولی واسه دونفر که میپزم زیاد خوب نیس با همین روشتی بچه هو درست میکنم فقط موقع سرخ کردن کره و زعفرون میریزم تو روغنم سرخشون میکنم تو آبشم یکم آبلیمو میریزم زردچوبه هم اصلا نمیزنم فقط اول و آخر پخت زعفرون میریزم

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

روشی که من درست میکنم اینه

مرغ رو با آب و یه دونه پیاز کوچیک میذارم روگاز وقتی کامل کف کرد خالیش میکنم تو آبکش و مرغ رو دوباره با آب ولرم میشورم اینجوری کامل بوی ضحمش میره.

تو ماهیتابه روغن زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک میریزم و مرغا رو میچینم توش قشنگ دو طرفشو سرخ میکنم البته نه زیاد که خشک بشه بعد یه پیاز بزرگ رنده میکنم میریزم روش و میذارم باهم سرخ بشه ربم بهش میزنم وقتی ربش تفت خورد و رنگ باز کرد دو لیوان آب جوش میریزم و حرارت رو کم میکنم تا کامل بپزه آبشم غلیظ و خوشمزه میشه یه چوب دارچینم توش میندازم آخر کارم موقع سرو روش زعفران میریزم. 


هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز