2733
2734

به سختی🤪

برای دونفر سه الی چهار قاشق ماست و دوتاتخم مرغ، زعفرون، روغن و نمک ومن یکم شکرم میزنم

بعد برنجم که ابکش کردم بهش اضافه میکمم

من موقع پخت یکم زردچوبه میزنم ب برنجم بعد رنگش عالی میشه

زرشک وباشکر تفت نیدم

مرغمم با زعفرون و کره کره ی کوچولو تت میدم

بهد لایه لایه نیذارم

      

برنج رو آبکش کن...سینه مرغ رو بپز و ریش ریش کن یا مکعبی برش بده...تخم مرغ و با هم زن یا چنگال هم بزن و بعد بهش ماست و زعفرون و روغن مایع یا کره اضافه کن و نمک..بعد برنجو داخلش بریز و هم بزن تا کاملا با مواد مخلوط بشه بعد کف قابلمه یا قالب فر رو چرب کن و یه لایه از برنج رو بریز و بعد مرغ یه لایه بریز و بعد بقیه برنجو اضافه کن ...روی شعله گاز یا داخل فر بزار بپزه

سَلامُ لِلَّذینَ اُحُبُّهم عَبَثًا...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

فیله یا سینه میپزم ریش ریش میکنم با کره و زعفرون و نمک و فلفل تفت میدم

برنج و میپزم با ماست خامه ای زرده تخم مرغ زعفرون زیاد و نمک و فلفل و کمی گلاب هم میزنم 

خلال بادوم و پسته و زرشک رو تو کره تفت میدم(من چون شیرین دوست ندارم شکر نمیزنم)به مرغم اضافه میکنم کف قابلمه دو سه قاشق ماست و زعفرون میریزم برنج و میریزم روش نصف برنجو میریزم و مرغ و میریزم وسط با همون خلال و زرشک گاهی بادمجون یا آلو پخته هم اضافه میکنم یکمم پودر گردو روش میریزم و دارچین هم میزنم و باقی برنج و میریزم در واقع لایه لایه نمیریزنم موقع کشیدن عین آبشار مواد خوشگل داخلش میریزه بیرون.با ملاقه یکم آب مرغ و کره آب شده میدم رو مواد و میزارم ته دیگ ببنده.

2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز