1147
1273
عنوان

اموزش یه غذای جنوبی

146 بازدید | 16 پست

دیشب باخودم فکرمیکردم فردا ناهارچی درست کنم وکه بفکره للک افتادم و باخیال راحت توی دفترم ناهار فردارو تیک زدم و امروز باعشق این غذای پرخاصیت رو پختم ،اینجایی ک من زندگی میکنم لَلَک(lalak)یا همون گِمنه(gemneh) رو فله میخریم  ولی للک بسته بندی شده هم توی ِ فروشگاهها موجوده ،دو مدل هم توی بازار هست‌، بلغورِ ریز و بلغورِ خیلی ریز،

پس،اگر خواستین بخرین حتما دقت کنین که روش نوشته باشه( بلغورِ ریز ِ دانه ی گندم)

من از نوع ریزش استفاده میکنم، بنظرم خیلی خوشمزه تره ،خوب بریم سراغ( طرز تهیه اش) که توی عکس هم کاملا نشون دادم اول دوعدد پیازو باروغن تفت میدیم تاخوشرنگ بشه ،بعددو و نیم لیوان ابه مرغ یا اب معمولی رو ادویه و نمک و فلفل میزنیم (البته ابه مرغ نیاز به نمک فلفل و ادویه نداره) و میزاریم به جوش بیاد بعد للک هارو بهش اضافه میکنین این دستوره اصلیش هست ،البته من به یه سبک دیگ میپزم ک اونم عالی میشه...

پیازمو با کره محلی خوب خوشرنگ میکنم  و دولیوان و نیم اب، همراه با دولیوان للک(که از قبل یکم تفتش دادیم تابوی ِ خانیش گرفته بشه) و ادویه جاتمو  همه باهم میریزم ، البته ابمون باید ب اندازه ای باشه ک روی للک هاروبگیره (عکس هارو ورق بزنین‌کاملا متوجه میشین )مرحله ی اخرم اینه که  باحرارت ِ کم میزاریم به جوش بیاد و وقتی ابش تموم شد سره قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم باحرارت خیلی کم  اماده بشه ،ده دقیقه بعدش حاظره ..فقط بایدحواسمون باشه که ته دیگش نسوزه

نکته:( اگد روغنِ درستی بهش بدیم موقع سِرو خیلی دونه دونه وعالی میشه و اصلا خمیری درنمیاد

من  بجای روغن از کره ی محلی استفاده کردم نتیجه ی بسیار عاالی داشت) ،امیدوارم ک دستورم مفید بوده باشه براتون رفقای

بچه ها اگر دنبال بهترینهای سیسمونی هستین 

ما رو دنبال کنید

1291
همین چند ساعت پیشداشتم به گمنه فکر میکردم  ما باهاش‌گوشت میپریم و رب یا گوجه میریزیم توش  ...

باگوشتم عاااالیه میشه دستوزشو بدی

میگم عالیه واسه اینه ک توذهنم فکر کردم چقدر خوشمزه میشه باگوشت

مابا ماست میخوریم محشره

ماهی و گوجه قاطیش کنن دیدم ولی با پیاز تنهایی نه البته خودم همراه با خوروش میسازم

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
1315
1267
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1283
1300
1305
1275
1294
1297
1301
1298
1296
24
29
1314
1255
1295
1322
1180
224