2777
2789
عنوان

برم خونه بابام؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 52 پست
الان جابجا شدی؟؟؟؟ یا خدا! به نظرم سخت میگیری

مننونم ک منو آروم میکنی

من کلی گریه کردم و اون در عوض اومد سرم داد زد

گف با این فکر و خیالاتت پشیمون میشی ک ب من شک کردی و رفت تو اتاق

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ای بابا اونم آدمه،اشتباه کرده فقط،براهرکسی پیش میاد،،،،چقدجدی وبزرگش میکنیدحرفو،پدرمن چن بار اسم شوهرمو اشتباه گفته اسم شوهرسابقموگفته😬🙈

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونم قسم حورد ولی من باور نکردم

باور کن برا خودم بارها پیش اومده بدون این که بهش فک کرده باشم نمی دونم چ جوری از دهنم پرید٬تو تاپیک سوتی ها هم یادمه چن تا از خانوما دقیقا می گفتن بدون این که ب دوس پسرای قبل ازدواج شون فک کرده باشن اشتباهی ب جای اسم شوهرشون اسم اونو گفتن خودشون تعجب میکردن چرا این سوتی رو دادن.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

سلام ، دقیقا آمار جمعیتی  مملکت گلبابتونو که ندارم ولی اونهمه آدم ، هشت سال پیش، شما ربط یه اسم رو میدید به عشق سابق .... خداییش خوب اینجور احتمالات رو میدیدین خوب شد تو مرکز تحقیقات کار نمیکنی 🤣🤣 بابا شاید کس دیگه ای باشه اصلا ، خوشی خودمونو به زور چنگ و دندون به ناخوشی تبدیل نکنیم خواهشا  !!!! 

و در آخر اون پدر و مادر بنده خدا رو ول کنید تو رو به اون مقدسات تون قسم .... بذارین آرامش نسبیشونو داشته باشن 🙂🙂

ارادت

سلام ، دقیقا آمار جمعیتی  مملکت گلبابتونو که ندارم ولی اونهمه آدم ، هشت سال پیش، شما ربط یه اسم ...

ممنونم عزیزم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
مننونم ک منو آروم میکنی من کلی گریه کردم و اون در عوض اومد سرم داد زد گف با این فکر و خیالاتت پشیم ...

من میخواستم توی کامنت قبلیم بنویسم مردا خیلی خیلی از از این اخلاقها و گیرهای الکی بدشون میاد 

تمومش کن خواهشا بیخود و بیجهت خودت رو از چشم شوهرت میندازی و افکار منفی توی مغز شوهرت 

رفتارو کاملا عادی کن انگار اتفاقی نیافتاده دنبال شوهرتم نرو توی اتاق خودتو مشغول کاری کن از اتاق که اومد بیرون عادی باش تموم بشه بره انگار اتفاقی نیفتاده 

افرین دختر خوب حرف خواهرهای بزرگترت رو گوش کن ❤️❤️

مننونم ک منو آروم میکنی من کلی گریه کردم و اون در عوض اومد سرم داد زد گف با این فکر و خیالاتت پشیم ...

ببین من خاک پای همه دوستان ،  ولی تا یه حدودی روانشناسی به دلیل کارم حالیمه ، با این عکس العمل شوهرتون که میگی بدون که خیلی هم آدم کار درستیه و هم خیلی دوست داره یه نشونه بزرگشم همون داد ست که زده ، همینو میگم و تمام . 

ارادت

عکس العملت چی بود؟

چن بار تکرار شد تو بار اولش دلیلشو پرسیدم تو بار دوم هیچی نگفتم شوهرم خودش عصبانی شد اعصابش بهم ریخت گفت کمکم کن دیگه تکرار نکنم بنظرمن سنگین باش اما زیاد کنکاش نکن 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁