2777
2789
عنوان

برم خونه بابام؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم روز سیزده بدر تو جمع گفت

حالم خیلی بد شد ازم بعدش معذرت خواهی کرد گفت نمیدونم چرا از دهنم در رفته.چون میشناسمش باور کردم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بعضی از خانومای اینجا واقعا الکی جو میدن٬برای من بارها پیش اومده اسم ی نفر رو اشتباهی بگم بدون این ک ...

اونم قسم حورد ولی من باور نکردم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
چطور؟ تو رو خدا توضیح بده

هیچی بابا 

نری خونه بابات ها

هرچی بوده قدیم بوده الان مهمه ک ترو دوس داره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
برای منم روز سیزده بدر تو جمع گفت حالم خیلی بد شد ازم بعدش معذرت خواهی کرد گفت نمیدونم چرا از دهنم ...

آخه من با شوهرم زندگی خیلی سختی رو پشت سرهم گذاشتیم

اون با همه جنگید ک منو ب دست بیاره ولی آخر منو با عشق دوران بلوغش جابجا میکنه

خاک ب سرم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بیخیال استارتر جان

شوهر منم با خواهر زنداداشش عقد بود 

انقدر با شوهرم صمیمی هستیم میشینم باهاش غیبت طرف رو میکنیم و اونم از گذشته هاش برام تعریف میکنه.اون یه بارم که ناراحت شدم چون تو جمع بود و اونا فک میکردن به یادشه

منم یکیدو بار اسمش رو اشتباهی گفتم.

بخوای حساس بشی بعدا تو دعواها از نقطه ضعفت استفاده میکنه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

اونوقت رفتی خونه بابات قهر ازت پرسیدن سر چی اومدی چی جواب داری بدی ؟؟؟؟؟!!!!

روت میشه واقعا بگی سر یه اسم ؟؟؟

اشتباه لپی بوده دیگه همینقدر که یه کم دلخوریتو نشون دادی کافیه تمومش کنه دیگه بروی خودتم نیار