زرده و سفیده رو جدا کن و اول سفیده رو با نصف شکر ۱۲۵گرم ،قاشق قاشق بریز، با همزن بزن تا کاملا خودشو بگیره بزار یخچال،فرتو گرم کن بزار رو ۱۸۰ درجه،بعد زرده رو با بقیه شکرو وانیل بزن تا کرم رنگ بشه بعد آب جوشیده رو با پودر کاکائو مخلوط کن و به زرده اضافه کن روغن هم اضافه کن بعد آرد و بکینگ پودرو دوبار الک کن کم کم به زرده اضافه کن و سفیده هم بریز داخل مواد و دورانی با لیسک هم بزن تا هوای داخلش نخوابه،بریز تو قالب طبقه وسط ۵۰ الی ۱ساعت بعد امادس، این کیگ مناسب خامه کشیه