2726
عنوان

بیاین غذاهای محلیمونو با روش پخت بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 55 پست
من تورک تبریز کلی غذا های خوشمزه😍😍😍😍مثلا الان خورش مرغ با هویچ گذاشتم .ما کنارمرغمون هویچ سرخ می ...

من شوهرم سرابیه ولی خورش هویج با مرغ دوست نداره من همیشه با گوشت درست میکنم خودم فارسم ولی خیلی دوست دارم بیشتر یاد بگیرم غذاهاشونو


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشه شامی چجوریه اسی جون؟ عکسشو دیده بودم 

همون مواد شامی رو درست کنید توش جعفری و زعفران هم بیزید..بعد اینکه سرخ کردین ابغوره بریزید و چندتا قاچ گوجه بزارید کنارش و درشو بزارید تا بپزه و طعم ابغوره و گوجه بره تو جون شامی ها

2728
من باقالی قاتوق شما رو خیلی دوست دارم با باقالی سبز هم خوب میشه. ؟میخوام امشب درس کنم ..یکی هم ترشه ...

عزیزم چون به سبزی های محلی دسترسی ندارید،

سبزی آش بگیرید. خیلی ریز خورد شده باشه.

چند پر سیر سرخ میکنید ( زردچوبه) و سبزی رو بهش اضافه میکنید، تفت که خورد دو لیوان آب میریزید تا سبزی آبش کشیده شه و به روغن بیفته.

توی ماهیتابه ای جدا ی تخم مرغ نیمرو درست کنید و سفت که شد ، تخم مرغ رو تکه تکه کنید به سبزی اضافه کنید.

نمک و به مقدار دلخواه آبغوره اضافه کنید.

این خورشت نه باید خیلی شل و آبدار باشه، نه خیلی سفت.

نوش جانتون🌷🌷🌷

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

من سمت پدریم شوشتری هستن سمت مادریم اصفهانی عاشق ماهی شکم پرهای خوزستان هستم با تمبر هندی و پیاز و گوجه یه مدلشه با سبزی و تمبر هندی هم یه روشه ولی من خودم گوجه و پیاز و تمبرشو بیشتر دوست دارم از اصفهانم عاشق حلیم بادمجون اصفهانم چندین بارم درست کردم 

من تورک تبریز کلی غذا های خوشمزه😍😍😍😍مثلا الان خورش مرغ با هویچ گذاشتم .ما کنارمرغمون هویچ سرخ می ...

عاشقه غذاهای تبریزم لذیذو متنوع

جان مامان خیلی دوستت دارم پسر شیطون و پرحرف من 

الان تو برنامه بهونه نخودپلوی اذری یاد داد..پیاز و با شوید تفت داد.بعد مرغ پخته ریش ریش با نخود فرنگی پخته رو بهش اضافه کرد..با برنج مخلوط کرد و دارچین و زیره ریخت لابلای برنج.من میخواد درست کنم

حلیم بادمجون رو توضیح میدی؟؟من بلد نیستم

گوشت رو با برنج نیم دون یا خورد میزاری بپزه، بادمجون ها رو نمک میزنی آب تلخیشون که رفت سرخ میکنی به گوشت و برنج اضافه میکنی پیاز داغ فراوووووووون و کشک و زردچوبه و زعفرووون رو جداگونه تو تابه درست میکنی و اضافه میکنی و شروع میکنی با گوش کوب حسااااابی کوبیدنش تا قشنگ کش بیاد نمک و فلفل میزنی و نوش جان

2706
ارسال نظر شما
2687