2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

98 بازدید | 12 پست

دلم يه خبر خوووووب ميخواد كه از خوشحالي قهقه بزنم😔😔😔😔😔

فشار امتخانا طلاق و ....رو دلم سنگيني ميكنه 

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم گرفته ها بدجور  دوست دارم یه تکونی به خودم بدم

دلم سفر ميخوااااد 

فرارر از جاييكه هستم

امروز رفتم تو اشپز خونه درس خوندم اينقدر محيط خونه برام تكراري شده

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
الهی... منم امروز دلم گرفته.ناجورها، در حدی که تو خیابون هم نتونستم جلوی گریه مو بگیرم

دلمممم ميخواد برم بيرون فقط بچرخم 

امروز گفتم كاش ميشد با شوميز شلوار و كفش پاشنه بلند بري تو خيابون قدم بزني  و باد بزنه ب موهات فارق از اينكه كسي نگاهت كنه😔

دنیای ما پر از کارهاییه که دوست داریم انجام بدیم ولی نمیشه

تا حالا نشده بود حسرت چنين چيزي رو بخورم يهويي اينجور شدم 

دلم سفر ميخوااااد  فرارر از جاييكه هستم امروز رفتم تو اشپز خونه درس خوندم اينقدر محيط خونه بر ...

عزیزم اشکالی نداره همه این حالو تجربه میکنن من که خیلیوقته مشکلاتمم یکی دو تا نیست ولیتاجاییکه بتونم بهشون توجه نمیکنم و انشالله از شنبه با یه برنامه جدید روزامو میگذرونم 

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   
خبر خوب اینه ک طلاق گرفتی و ازادی خبر خوب اینه ک داری ادامه تحصیل میدیو خونه نشین نیستی  دیگه ...

ممنونم تا حدي اروم شدم

عزیزم اشکالی نداره همه این حالو تجربه میکنن من که خیلیوقته مشکلاتمم یکی دو تا نیست ولیتاجاییکه بتونم ...

ايشالااااا🌹