2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز تهیه شو  میشه بگین؟

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

نوش جان افرین.من خیلی اتفاقی هوس کرده بودم درموردش باکسی هم حرفی نزده بودم ولی بلدم نیستم درست کنم.دیروز مامان گلم قربونش برم یه دفعه اومد خونه م برام اورد انقد خوردم درحد ترکیدن

جدی.من از شیراز پدرشوهرم واسم آورده 

اره جدی کنسرو هم دوس ندارم ..شیراز که پره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نوش جانت کدبانو جانم💙

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

من عاشق دلمه و ماهیم دختر عمم ی عالمه درس کردع برام اومدم خونش 😁😁😁😍😍😍😍😍😍😍 تا فهمید خونه عمم گفت شب بیا برات دلمه و ماهی بپزم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
طرز تهیه شو  میشه بگین؟

آره عزیزم تایپ میکنم الان. اول پیاز بزرگ خورد کردم تفت دادم بعد گوشت توش سرخ کردم و ادویه و سبزی دلمه زدم بعد برنج پختم آبکش کردم لپه نرم پختم آبکش کردم بعد با گوشت قاطی کردم لپه و برنج بعد چیدم تو قابلمه البته تهه قابلمه چندتا بزگ مو انداختم. برگ ها رو چند دقیقه جوشاندم بعد چیدم تو قابلمه روش هم آبلیمو و شکر و رب انار و آب ریختم ریختم رو دلمه بعد دمکنی گذاشتم 1 ساعت پخت

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من عاشق دلمه و ماهیم دختر عمم ی عالمه درس کردع برام اومدم خونش 😁😁😁😍😍😍😍😍😍😍 تا فهمید خونه عم ...

وای چ دختر عمه خوبی😍

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍