2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 59 پست
من هروقت میرم دندون پزشکی مامانم یا شوهرم باید بیان همونجا وایستن پیشم همیشه هم گریه میکنم از ترس اه ...

خخخ من ک مامانم بد تر از منه 

میاد من باید دلداریش بدم 🤣🤣

من این ترسو از مامانم ب ارث بردم انقد ک بچه بودم میدیدم روو صندلیای دندون پزشکی غش کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امپولشو میبینم از حال میرم

ععع امپولش ک درد نداره

من دفعه اول ک زدم ب دکتره میگفتم بزن دیگگگ میگفت زدم میگفتم نزدی الکی میگی 😂😂😂

اصلا حس نکردم دردشو

من از بوی سوختگیش بدم میاد و اون صدای تراشیدن دندون

وای بنظرت کشیدن کمتر درد نداره ؟؟؟

نه عزیزم عصب کشی خیلی راحتتر و خوبه از لحاظ اینکه دیگه درد نداری دندونتم هست.اما بعد عصب کشی باید خیلی مواظبش باشی چون دیگه دندون رسما مرده و کلسیمی جذب نمیکنه بعد یه مدت احتمالا میفته مگه روکش کنی.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
نمیدونم دقیقا 😭😭 وای دفعه قبل برا معاینه تنهایی رفتم بعدش غش کردم 😂😂 دکتره میگف بخدا کاریت نکر ...

نترس عزیزم چیزی نیست که

ان شاءالله که نیاز به عصب کشی نیست ولی اگرم نیاز باشه ترس نداره که 

منم دندونم رو عصب کشی کردم 

نگران نباش

خخخ من ک مامانم بد تر از منه  میاد من باید دلداریش بدم 🤣🤣 من این ترسو از مامانم ب ارث بردم ...

خخخخخ

منک ن مامانم ترسوس ن بابام نمیدونم ب کی رفتم

شوهرمم ک بزور منو میبره دندونپزشکی.ولی خداییش بعدش دیگه راحت میشی از درد میکی کاش زودتر میرفتتم

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
خخخخخ منک ن مامانم ترسوس ن بابام نمیدونم ب کی رفتم شوهرمم ک بزور منو میبره دندونپزشکی.ولی خداییش ب ...

منم این مدت ترسیدم ب شوهرم بگه ب زور ببرم ☹️ دیشبم دیگ از درد دااا‌د زدم ک فهمید خودش 

رفتن ک میرم  دعا کن برام  خیلی بده

عشقم نترس به بعدش فکر کن خلاص میشی همین ..😁😁

منم باید برم هی پشت گوش میندازم از هزینه اش زورم میاد ولی برو خودتو از این همه درد خلاص کن.😉😍😘

😭😪😭😪😭😪 خب میخاد بعد بیوفته الان بکششمش دیگ

اگه دندون عقلته بکش چون فایده نداره ولی بقیه دندونات حیفن حالاچندسال برات کار میکنه شاید ۱۰ سال یابیشتر و کمتر.اگه زوکشش کنی خیلی برات می مونه

مرسی ک هستی  دعا میکنم امروز فقطط تموم شه بره

خواهش میکنم اخی الهی عزیزم😍😍😍😘😘😘

با قدرت برو تو موفق میشی من مطمئنم🤗😀

میدونم  ولی نمیتونم 😭😭

امروزم میگذره و از این درد راحت میشی و امشب با ارامش میخوابی☺

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست